گروه گردشگری، مهاجرتی و آموزشی اقلیما

گروه اقلیما شرکتی فعال در حوزه‌ی خدمات بین‌المللی است که با اتکا بر دانش و پژوهشِ اعضایی متعهد و کاردان، درچهار سال گذشته به سرعت در حال رشد و گسترشِ فعالیت‌های حرفه‌ای خود بوده است. سوالات مهاجرتی خود را از کارشناسان متخصص ما بپرسید.

گروه گردشگری، مهاجرتی و آموزشی اقلیما

گروه اقلیما شرکتی فعال در حوزه‌ی خدمات بین‌المللی است که با اتکا بر دانش و پژوهشِ اعضایی متعهد و کاردان، درچهار سال گذشته به سرعت در حال رشد و گسترشِ فعالیت‌های حرفه‌ای خود بوده است. سوالات مهاجرتی خود را از کارشناسان متخصص ما بپرسید.

ویزای شینگن

يكشنبه, ۲۲ مرداد ۱۴۰۲، ۰۴:۲۸ ب.ظ

ویزای شینگن چیست؟ دسته‌بندی ویزای شینگن به چه صورت است؟ چقدر طول می‌کشد تا بتوانیم ویزای شینگن بگیریم؟ چه کشورهایی عضو پیمان شینگن هستند؟ برای گرفتن ویزای شینگن چه شرایطی باید داشته باشیم؟ مراحل مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن چیست؟ برای دریافت ویزای شینگن چه مدارکی باید داشته باشیم؟ گردش حساب بانکی برای ویزای شینگن باید چند ماهه باشد؟ معمولا مدت اعتبار ویزای شینگن چند روزه است؟

پس از لغو قرارداد ویزا بین ایران و 9 کشور اروپای غربی در سال 1359، اخذ ویزای اروپا برای ایرانیان اجباری شد. در قاره اروپا کشورهای بسیاری وجود دارد که هر یک مجوزی ویژه برای ورود به کشورشان صادر می‌کنند؛ از میان تمام این کشورها، 27 کشور اروپایی در پیمانی مشترک به نام پیمان شینگن را امضا کرده‌اند که به موجب آن، شهروندان این 27 کشور اجازه سفر آزادانه در حوزه‌های مشخص شده را دارند.

پس از عقد پیمان شینگن، مجوز ورود به این 27 کشور که عبارتند از:  کشورهای اتریش، بلژیک، چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، لوکزامبورگ و کرواسی، به صورت کلی به نام ویزای شینگن شناخته شد. در این مقاله قصد داریم تا به توضیح هر چه بیشتر نکات و مراحل مربوط به اخذ این ویزا بپردازیم. با ما همراه باشید.

ویزای شینگن

آشنایی با انواع ویزای شینگن

ویزای شینگن براساس مدت زمان و نوع اقامت متقاضیان، به چند دسته تقسیم می‌شود:

ویزای تایپ A:  این ویزا، به ویزای ترانزیت فرودگاهی یا Airport Transit Visa شناخته می‌شود و دارنده آن می‌تواند وارد منطقه شینگن شده و بدون داشتن اجازه خروج از سالن ترانزیت فرودگاه، برای توقف و انتظار برای تعویض پرواز خود به مقصدی دیگر اقدام کند.

ویزای تایپ B: این نوع ویزا نیز نوعی دیگر از ویزاهای ترانزیت و حمل و نقلی است که به دارنده آن اجازه می‌دهد تا ظرف مدت حداکثر 5 وارد منطقه شینگن شده و از طریق یکی از راه‌های حمل و نقلی (قطار، خودروی شخصی، اتوبوس و هواپیما) از این منطقه گذشته و به کشور مقصد خود وارد شود.

ویزای تایپ C: این ویزا مناسب سفرهای کوتاه مدت افرادی است که به قصد گردشگری، شرکت در همایش یا رویداد ورزشی، علمی، کاری، بازدید از خانواده و ... و به مدت به مدت حداکثر 90 روز به ازای هر 6 ماه از سال، می‌خواهند وارد حوزه‌ی شینگن شده و در کشور مد نظر خود اقامت داشته باشند. این ویزا براساس شرایط و تقاضای افراد به سه صورت صادر می‌شود:

  • ویزای سینگل شینگن یا ویزای یک بار ورود (SINGLE-ENTRY)
  • ویزای دوبار ورود شینگن (DOUBLE-ENTRY)
  • ویزای مولتیپل شینگن یا ویزای چند بار ورود (MULTIPLE-ENTRY)

ویزای تایپ D: افرادی که قصد اقامت بلندمدت را در حوزه‌ی شینگن دارند، می‌بایست این نوع ویزا را تهیه کنند. سفر بلندمدت شامل سفر به نیت تحصیل، کار، زندگی، استفاده از خدمات پزشکی و درمانی و ... می‌باشد. این نوع ویزا نیز براساس هدف از سفر متقاضی، به دو صورت سینگل و یا مولتیپل صادر می‌شود.

ویزای اعتباری محدود منطقه‌ای Limited territorial validity visas (LTV): این ویزا برای افرادی صادر می‌شود که به دلایل پناهندگی و یا داشتن پرونده‌های نقض حقوق بشری وارد این حوزه می‌شوند و می‌توانند تنها به مدتی محدود در کشورهایی خاص که در ویزا ذکر می‌شوند، اقامت داشته باشند.

ویزای شنگن

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن

برای گرفتن ویزای شینگن متقاضیان باید دارای برخی شرایط باشند تا درخواست آنها رد نشود و بتوانند بدون بروز کوچکترین مشکلی به کشور اروپایی مدنظر خود وارد شوند. این شرایط عبارتند از:

  • داشتن برنامه‌ای مشخص و تعیین هدف از سفر:

برای ورود به حوزه‌ی شینگن باید برنامه‌ای دقیق و منطقی برای سفر و اقامت خود داشته باشید. آفیسری که پرونده شما را بررسی می‌کند باید بتواند جزئیات برنامه سفر و بازدید از کشور را مشاهده کند و بداند به مدت چند روز و با چه هدفی وارد کشور می‌شوید و در کجا اقامت خواهید داشت.

  • برخورداری از میزان تمکن مالی لازم:

از موارد دیگری که آفیسر پرونده بررسی می‌کند، داشتن تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینه‌ها و مخارجتان در طول مدت اقامت در کشور مد نظر است. آفیسر باید متقاعد شود که شما می‌توانید بدون بروز مشکلی هزینه‌های سفر را تامین کنید و از شخص دیگری کمکی دریافت نکنید.

  • داشتن گردش حساب بالا:

داشتن گردش حساب بانکی بالا در 6 ماه اخیر، از جمله دیگر مواردی است که آفیسر پرونده براساس آن تصمیم می‌گیرد که آیا شما شایستگی اخذ ویزای شینگن را دارید یا خیر؟ این گردش حساب بانکی به صورت ترجمه انگلیسی (یا زبان مد نظر سفارت) از طریق بانک تهیه شده و در اختیار آفیسر پرونده قرار می‌گیرد.

  • نداشتن منع ورود به حوزه‌ی شینگن:

متقاضی نباید حز افرادی باشد که توسط اعضای شینگن تحریم شده است و یا برای امنیت ملی، سلامت همگانی، سیاست‌های عمومی و داخلی و روابط بین‌الملل تهدید محسوب شود.

 

برای گرفتن ویزای شینگن چه مراحلی را باید طی کرد؟

برای اخذ ویزای شینگن طی کردن برخی مراحل به صورت اینترنتی و حضوری لازم است. اگر صفر تا صد مراحل دریافت ویزا را به آژانس مسافرتی و مهاجرتی معتبری چون اقلیما بسپارید، دیگر لازم نیست تا مراحل اینترنتی اخذ ویزا مانند تکمیل فرم و درخواست وقت سفارت و ... را خودتان انجام دهید. اما اگر به هر دلیلی تصمیم گرفتید تا تمامی کارهای اخذ ویزای شینگن را خودتان انجام دهید، مراحلی که باید طی کنید عبارت است از:

مرحله اول:

مشخص کردن کشور مقصد و هدف از سفر؛ انجام بررسی‌های دقیق در این مرحله به این دلیل دارای اهمیت است که مشخص شود براساس هدف شما به چه مدت زمان برای اقامت در کشور مربوطه نیاز خواهید داشت و باید چه ویزایی را تهیه کنید.

مرحله دوم:

مراجعه اینترنتی به سامانه سفارت یا کنسولگری کشور مقصد؛ اگر قصد ورود به کشورهایی چون آلمان، ایتالیا، انگلیس، فرانسه و ... را دارید، باید از طریق ورود به سامانه کارگزاری‌های طرف قرارداد سفارت این کشورها مانند ویزامتریک، وی اف اس گلوبال، کارگزاری کاکس و ... درخواست صدور ویزا دهید.

مرحله سوم:

پس از ورود به سامانه مربوطه، یک حساب کاربری ایجاد کنید و سپس درخواست گرفتن وقت سفارت برای صدور ویزای مورد نظر خود را بدهید. به دلیل زمانبر بودن روند صدور ویزا، پیشنهاد می‌کنیم که حداقل 15 روز قبل از شروع سفر گردشگری برای ارائه درخواست ویزا اقدام کنید.

مرحله چهارم:

فرم درخواست ویزا را به دقت تکمیل کنید. دانلود و دریافت این فرم از طریق سامانه سفارت یا کنسولگری و یا کارگزاری مربوطه امکان پذیر است. تمامی بخش‌ها را به دقت کامل کنید و سپس دو نسخه از فرم را تهیه کرده و امضا کنید. پیشنهاد میکنیم اگر تسلطی بر زبان انگلیسی ندارید و یا تاکنون فرم ویزا را تکمیل نکرده‌اید، در این مرحله از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید؛ چرا که این فرم، فرمی تخصصی است.

مرحله پنجم:

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن را تهیه کنید. لیست مدارک براساس هدف از سفر و نوع ویزای متقاضی، متفاوت خواهد بود؛ اما برخی از مدارک مانند پاسپورت معتبر، عکس پرسنلی، گردش حساب بانکی، تمکن مالی، رزرو بلیط پرواز و هتل، تکمیل فرم درخواست ویزا و ... عمومی بوده و در لیست مدارک مورد نیاز برای هر نوع ویزایی وجود دارد.

مرحله ششم:

در تاریخ مقرر شده از سوی سفارت، در سفارت حاضر شده و برای شرکت در جلسه مصاحبه حضوری و یا تحویل مدارک و انجام مراحل انگشت نگاری و گرفتن عکس بیومتریک در راس ساعت و زمان مقرر شده اقدام کنید. اگر نوع ویزا و کشور مقصد شما نیازمند مصاحبه حضوری باشد، سعی کنید به دقت و صادقانه به تمامی سوالات پاسخ دهید و از تحویل مدارک تقلبی و جعلی به شدت بپرهیزید.

مرحله هفتم:

هزینه مصوب شده برای صدور ویزای شینگن را براساس نوع کشور مقصد و ویزای درخواستی و سن متقاضی، بپردازید. این هزینه به صورت پول نقد و به دلار و یورو از متقاضی دریافت می‌شود.

مرحله هشتم:

منتظر صدور ویزای شینگن و اعلام نتیجه نهایی از سوی سفارت کشور مربوطه باشید. معمولا نتیجه درخواست متقاضیان پس از گذشت 15 روز اعلام می‌گردد، اما گاه ممکن است بررسی‌های مربوطه بیشتر طول کشیده و مجبور به انتظار تا 45 روز هم شوید.

ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن

مدارکی که برای گرفتن ویزای شینگن باید به سفارت ارائه کنید عبارتند از:

ارائه اصل پاسپورت و پاسپورت‌های قبلی (در صورت وجود): پاسپورت باید حداقل 6 ماه از تاریخ ورود شما به کشور مقصد دارای اعتبار بوده و دو صفحه‌ی سفید روبه روی هم داشته باشد.

ارائه‌ی سه قطعه عکس پرسنلی 3.5 * 4.5 رنگی، تمام رخ و با زمینه سفید که در شش ماه اخیر گرفته شده است.

ارائه اصل و ترجمه شناسنامه

ارائه اصل مدارک گردش حساب بانکی 3 ماهه با مهر و امضاء بانک به زبان انگلیسی.

ارائه اصل و ترجمه اسناد ملکی مانند: ساختمان، زمین یا باغ.

ارائه اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی به همراه نامه مرخصی و سه فیش آخر حقوقی، پروانه پزشکی، کارت نظام پزشکی معتبر در سال جاری
  • وکلا: پروانه وکالت
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی به همراه نامه مرخصی یا نامه از سازمان محل خدمت با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی براساس تاریخ سفر،ارائه 3 فیش آخر حقوقی.
  • بازنشسته‌ها:ارائه آخرین حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: ارائه گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت زمان اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی به همراه نامه مرخصی،  سابقه بیمه تامین اجتماعی و ارائه سه فیش آخر حقوقی.
  • درصورت خویش فرما بودن: ارائه جواز کسب یا آگهی تاسیس شرکت، آخرین تغییرات مربوط به سمت شغلی و تغییر آدرس شرکت یا کارت مباشرت.
  • معلمان، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها: ارائه اصل حکم کارگزینی به همراه نامه مرخصی یا گواهی اشتغال با ذکر مدت زمان اشتغال به کار، سمت و میزان حقوق دریافتی، ذکر نامه مرخصی براساس تاریخ سفر، ارائه سه فیش آخر حقوقی و سایقه بیمه.
  • دانش‌آموزان، دانشجویان:ارائه اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل.
  • خانم‌های خانه‌دار: ارائه اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر.

ارائه اصل و ترجمه انگلیسی رضایت‌نامه رسمی و محضری برای فرزندان زیر 18 سالی که می‌خواهند بدون والدین و یا به همراه یکی از آنها سفر کنند.

ارائه فرم اطلاعات تکمیل شده برای هر یک از متقاضیان.

 

متقاضیان گرامی توجه داشته باشید که لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن برحسب تایپ ویزا، تفاوت‌هایی دارد. اگر نوع خاصی از ویزا مد نظرتان است، برای اطلاع از لیست مورد نیاز آن با مشاوران اقلیما به شماره 02191006550 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

برای گرفتن ویزای شینگن داشتن چه شرایطی نیاز است؟

شرایطی چون عدم داشتن منع قانونی برای ورود، گردش حساب بانکی بالا، تمکن مالی کافی و داشتن برنامه‌ای دقیق از شرح سفر.

اگر به قصد استفاده از خدمات پزشکی و درمانی به کشورهای حوزه‌ی شینگن سفر کنیم، چه نوع ویزایی باید بگیریم؟

براساس مدت زمانی که مداوای متقاضی طول می‌کشد، می‌توان ویزای تایپ C یا  Dگرفت.

چقدر طول می‌کشد تا ویزای شینگن صادر شود؟

معمولا 15 الی 30 روز طول می‌کشد تا درخواست ویزای متقاضیان بررسی شده و به درخواست آنها پاسخ داده شود.
 

سایت: https://eqlimagroup.com

شماره تماس: 02191006550

  • شقایق زرگر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی