گروه گردشگری، مهاجرتی و آموزشی اقلیما

گروه اقلیما شرکتی فعال در حوزه‌ی خدمات بین‌المللی است که با اتکا بر دانش و پژوهشِ اعضایی متعهد و کاردان، درچهار سال گذشته به سرعت در حال رشد و گسترشِ فعالیت‌های حرفه‌ای خود بوده است. سوالات مهاجرتی خود را از کارشناسان متخصص ما بپرسید.

گروه گردشگری، مهاجرتی و آموزشی اقلیما

گروه اقلیما شرکتی فعال در حوزه‌ی خدمات بین‌المللی است که با اتکا بر دانش و پژوهشِ اعضایی متعهد و کاردان، درچهار سال گذشته به سرعت در حال رشد و گسترشِ فعالیت‌های حرفه‌ای خود بوده است. سوالات مهاجرتی خود را از کارشناسان متخصص ما بپرسید.

۴ مطلب در تیر ۱۴۰۲ ثبت شده است

آوسبیلدونگ آلمان

شنبه, ۳۱ تیر ۱۴۰۲، ۰۴:۱۷ ب.ظ

ویزای کارآموزی آلمان

ویزای کارآموزی آلمان چیست؟ ویزای کارآموزی آلمان دارای چه مدت اعتباری است؟ برای گرفتن ویزای کارآموزی آلمان چه مدارکی را باید ارائه کنیم؟ ویزای کارآموزی آلمان را با شرکت در چه دوره‌هایی می‌توان گرفت؟ آوسبیلدونگ چیست؟ آوسبیلدونگ آلمان چند نوع است؟ ویزای کارآموزی آلمان شامل چه رشته‌هایی می‌شود؟ برای گرفتن ویزای کارآموزی آلمان چه شرایطی باید داشته باشیم؟ ویزای کارآموزی آلمان مناسب چه افرادی است؟

آلمان یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای جهان است و افراد مختلفی را سالانه به روش‌های مختلف مهاجرتی پذیرا می‌شود. یکی از کم‌هزینه‌ترین و بهترین روش‌ها، اخذ ویزای کارآموزی آلمان است. افرادی که قصد شرکت در دوره‌های آموزشی فنی و حرفه‌ای را در آلمان دارند، می‌توانند با گرفتن ویزای کارآموزی آلمان که به ویزای آوسبیلدونگ نیز معروف است، وارد آلمان شده و پس از اتمام دوره، فعالیت خود را در حوزه‌ی کاری آموزش دیده آغاز کنند. دوره‌های آوسبیدونگ یا کارآموزی آلمان معمولا بین 2 الی 4 سال طول می‌کشد که مدت آن بسته به نوع دوره و نوع آوسبیلدونگ تغییر می‌کند.

در ادامه‌ی این مقاله به بررسی کامل شرایط، مدارک و انواع ویزای کارآموزی آلمان خواهیم پرداخت. اگر آلمان در لیست کشورهای مورد علاقه‌ی شما برای مهاجرت قرار دارد و می‌خواهید بدون نیاز به تحصیلات دانشگاهی و سابقه‌ی کار و با حداقل‌ترین هزینه به آلمان مهاجرت کنید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آوسبیلدونگ آلمان

آشنایی با ویزای کارآموزی آلمان و انواع آن

آلمان یکی از بزرگترین کشورهای صنعتی اروپاست و همواره به نیروی کار ماهر نیاز داشته است؛ از این رو هم به افراد واجد شرایط و متخصص در زمینه‌های مورد نیاز این فرصت را می‌دهد که با گرفتن ویزای کاری آلمان، وارد این کشور شده و شروع به کار کنند.

یکی از انواع ویزاهای کاری آلمان، ویزای کارآموزی است که معمولا برای افراد زیر 25 سالی صادر می‌شود که برای شرکت در دوره‌های کارآموزی و کسب تجربه و تخصص لازم، ثبت نام کرده‌اند و می‌خواهند پس از اتمام دوره‌ی خود در شرکت‌های آلمانی شروع به کار کنند. طول مدت دوره‌های کارآموزی یا آوسبیلدونگ آلمان از 2 الی 4 سال متغیر است و هر یک شرایط پذیرش خاصی را دارند. به همین دلیل هم باید ابتدا دوره‌ی مورد نظر خود را براساس شرایطتان انتخاب کرده و سپس با ارائه مدارک مورد نیاز ثبت نام کنید.

 

دو نوع دوره‌ی کارآموزی یا آوسبیلدونگ در آلمان برگزار می‌شود:

  1. دوره‌های آوسبیلدونگ با آموزش مبتنی بر مدرسه (schuliche ausbildung):

دوره‌های کارآموزی مدرسه محور (schuliche ausbildung)، مخصوص افرادی است که قصد دارند در مشاغلی چون پرستاری، مددکاری اجتماعی، کادر درمان و ... مشغول به کار شوند. البته علاوه بر حوزه‌ی بهداشت، تمامی مشاغل حوزه‌های اجتماعی و رسانه‌ای نیز جز این نوع کارآموزی می‌شوند.

دوره‌های آوسبیلدونگ مدرسه محور توسط دانشکده‌های فنی‌حرفه‌ای، مدارس و یا کالج‌های عمومی آلمان برگزار می‌شود و بیشتر مباحث درسی آن به صورت تئوری بوده و کمتر دارای دروس عملی هستند. افرادی که در این نوع دوره‌های کارآموزی شرکت می‌کنند معمولا حقوقی را به عنوان دستمزد دریافت نمی‌کنند. (به غیر از رشته پرستاری)

  1. دوره‌های آوسبیلدونگ با آموزش دوگانه (Duale Ausbildung):

دوره‌های آوسبیلدونگ آموزش دوگانه نیز ترکیبی از دروس تئوری و عملی است که معمولا دروس عملی آن‌ها بیشتر است تا بتوانند کارآموزان را برای کار در صنعت آماده کنند. دوره‌های تئوری این کارآموزی در آموزشگاه برگزار می‌شود ولی برای گذراندن دوره‌های عملی باید در یک شرکت استخدام شده و آموزش‌های خود را در آنجا دریافت کنید. طول مدت تحصیل این دوره معمولا 2 الی 4 سال است و با استخدام در شرکت، کارآموزان به صورت ماهانه حقوقی را دریافت خواهند کرد.

شرکت در این نوع دوره‌ی کارآموزی را به افرادی پیشنهاد می‌کنیم که علاقمند به کار در مشاغل تجاری، صنعتی و فنی هستند و هیچگونه تحصیلات آکادمیک و یا سابقه‌ی کاری ندارند.

پس از اینکه نوع دوره و رشته‌ی مورد علاقه‌ی خود را پیدا کردید، باید مدارکتان را به مرکز برگزارکننده‌ی دوره ارسال کنید. هر چقدر دانش و سطح زبان آلمانی شما بالاتر باشد، شانس پذیرشتان نیز بیشتر خواهد بود. با پشت سر گذاشتن مرحله‌ی پذیرش و مصاحبه آنلاین، می‌توانید برای گرفتن ویزای کارآموزی آلمان اقدام کنید. گرفتن این ویزا چندین مزیت دارد:

  • به صورت تخصصی آموزش دیده و برای ورود به بازار کار آماده می‌شوید.
  • بلافاصله بعد از پایان دوره، شروع به کار کرده و استخدام می‌شوید.
  • حین آموزش، حقوق ماهیانه دریافت می‌کنید. (این مورد شامل برخی از رشته‌های کارآموزی می‌شود.)
  • نیازی به ارائه‌ی مدارک دانشگاهی نیست و با داشتن دیپلم می‌توانید ویزا بگیرید.
  • امکان اخذ اقامت دائم آلمان را خواهید داشت.
  • با کمترین هزینه مهاجرت خواهید کرد.
  • مدرک کارآموزی شما در سرتاسر آلمان معتبر بوده و امکان استخدام را خواهید داشت.
  • امکان اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان زیر 18 سالتان وجود دارد.

کارآموزی آلمان

ویزای کارآموزی آلمان شامل چه رشته‌هایی می‌شود؟

در بخش قبلی انواع دوره‌های کارآموزی‌ای که در آلمان ارائه می‌شود را توضیح دادیم، اما خوب است بدانید که این دوره‌ها حدود 330 شغل را شامل می‌شوند که برخی از آنها هم دارای فرصت‌های شغلی بیشتری هستند و هم متقاضیان پذیرش آنها زیاد است. در این مقاله تنها به بررسی برخی از رایج‌ترین رشته‌های آوسبیلدونگ خواهیم پرداخت.

لیست رایج‌ترین رشته‌های دوره‌های کارآموزی آلمان عبارت است از:

کنترل‌کننده ترافیک هوایی

مکانیک کشتی

افسر پلیس

مدیریت

پرستاری

کارمند بانک

کارمند تامین اجتماعی

کارمند بیمه و سرمایه‌گذاری مالی

بنایی

مشاور املاک

محقق/ تحلیلگر حقوقی

IT

دستیار آزمایشگاه فیزیک

تکنسین مکاترونیک

فناوری رسانه

انبارداری

آشپزی

هتلداری

فروشنده خودرو

کارمند صنایع

عمده فروشی و تجارت

کارمند خرده‌فروشی

منشی اداری

دستیار فنی بیهوشی

مکانیک پردازش

بینایی سنجی

نقشه کش

افسر زندان

افسر گمرک

کارشناس معدن

سازنده بتن پیش ساخته

سازنده قایق

تکنسین آزمایشگاه زیستشناسی

نانوا

دستیار آزمایشگاه شیمی

تکنسین شیمی

مکانیک جراحی

دستیار فنی جراحی

داروساز

نصب‌کننده سیستم برق

تکنسین الکترونیک

تکنسین الکترونیک مهندسی صنایع

تکنسین الکترونیک انرژی و فناوری ساختمان

تکنسین الکترونیک برای فناوری اطلاعات و سیستم

تکنسین الکترونیک فناوری اطلاعات و مخابرات

دستیار مدیریت یورو

متخصص عملیات استخر

کارشناس تحقیقات بازار و اجتماعی

مشاور فروش

متخصص فناوری اطلاعات

متخصص فناوری اطلاعات برای شبکه‌های دیجیتال

کارشناس خدمات کشاورزی

متخصص لجستیک بندر

متخصص تدارکات انبار

متخصص حفاظت و امنیت

متخصص فناوری تولید و دباغی چرم

کارشناس بازیافت و مدیریت زباله

کارشناس مهندسی راه و ترافیک

مکانیک داخلی خودرو

اقتصاددان امور مالی

پرورش‌دهنده ماهی

قصاب

کاشی‌کار

جنگلبان

مکانیک هواپیما

آرایشگر

داربست

طلاسازی

ساز دستی

مراقب خانه و خانواده

مجسمه‌ساز چوب

متخصص شنوایی

برق صنعتی

مکانیک صنعتی

تعمیر و نگهداری مکانیک صنعتی

متخصص عایق / عایق صنعتی

کارمند رسانه سمعی و بصری

شیرینی‌پزی

کارگر فلز

کشاورز

آجرکاری

کفاش

خیاط

چاپ فناوری رسانه

مکانیک ساختمانی در فناوری فلزات و کشتی‌سازی

دستیار آزمایشگاه لبنیات

نصاب کوره و گرمایش هوا

مکانیک سنگ طبیعی

دستیار افسر دریایی

منشی دفتر اسناد رسمی

تکنسین کارخانه

کارمند بازرگانی دارو

خیاط اثاثه یا لوازم تزئینی

روکش مبلمان

کارمند حمل و نقل

دودکش

کنترل کننده آفات

سازنده اسباب‌بازی

متخصص ورزش

طراح محصول فنی

دستیار آزمایشگاه نساجی

مکانیک ابزار

اپراتور دستگاه برش

ساعت ساز

مدیر رویداد

مهندس هیدرولیک

تستر مواد

کارمند مالیاتی

 

اگر در رابطه با وجود یا عدم وجود رشته‌ی مدنظر شما در دوره‌های آوسبیلدونگ سوالی دارید و یا نیازمند راهنمایی بیشتر هستید، می‌توانید با کارشناسان اقلیما تماس بگیرید.

شرایط مورد نیاز برای گرفتن ویزای کارآموزی آلمان

حال که با انواع دوره‌های کارآموزی آلمان و رشته‌های مختلف ارائه شده، آشنا شدید باید با شرایطی که برای پذیرش در این دوره‌ها و اخذ ویزای کارآموزی آلمان نیاز خواهید داشت نیز آشنا شوید. در ادامه به بررسی این شرایط خواهیم پرداخت.

  • داشتن مدرک زبان: مهمترین شرایط مورد نیاز برای شرکت در دوره‌های کارآموزی آلمان و گرفتن ویزا، داشتن تسلط کافی به زبان آلمانی و ارائه‌ی مدرک زبانی معتبر از موسسه‌های GOETHE ، telC، TestDaF که مورد تایید سفارت آلمان هستند. حداقل سطح مورد نیاز شما، سطح متوسط یعنی B1 خواهد بود.
  • گواهی پایان تحصیلات ابتدایی: تمامی افرادی که دوره‌های ابتدایی، متوسطه اول و دوم را در ایران به اتمام رسانده و دیپلم دبیرستان را دریافت کرده‌اند، می‌توانند برای شرکت در دوره‌های آوسبیلدونگ اقدام کنند.
  • شرایط سنی: برای اینکه در این دوره‌ها شرکت کنید باید حداقل 18 و حداکثر 25 سال سن داشته باشید. البته توجه داشته باشید که در رشته‌های پرمتقاضی‌ای چون پرستاری امکان شرکت متقاضیان تا حداکثر سن 40 سال نیز وجود دارد.
  • برخورداری از تمکن مالی کافی: از آنجایی که در طول آموزش شما در آلمان هزینه‌های خورد و خوراک و اقامت و ... بر عهده‌ی خودتان بوده و کمتر کارفرمایی محل اقامت را نیز برای کارآموزان مهیا می‌کند، باید توانایی مالی لازم برای پوشش‌دهی هزینه‌های زندگیتان را داشته باشید. این مبلغ ماهانه حدودا 934 یورو بوده و حداقل میزان تمکن مالی‌ای که باید ارائه کنید به صورت سالانه حدودا 6 الی 10 هزار یورو خواهد بود.
  • انگیزه‌نامه: نوشتن انگیزه‌نامه‌ای قوی که بتواند کارفرما را متقاعد کند که شما واقعا قصد آموزش و کار طولانی مدت را در آلمان دارید و از انگیزه و توانایی‌های لازم برای شرکت در دوره برخوردار هستید نیز، از دیگر موارد مهم برای اخذ پذیرش و ویزای کارآموزی آلمان است.
  • قرارداد کارآموزی با کارفرما: برای اینکه بتوانید برای اخذ ویزای کارآموزی آلمان اقدام کنید، باید قبلا قرارداد یا تاییدیه‌ی پذیرش صددرصدی از یک کارفرما یا شرکت آلمانی به صورت کتبی دریافت کنید.
  • بیمه درمانی معتبر: به علت بالا بودن هزینه‌های درمانی در اروپا، کارآموزان باید حداقل برای اولین سال زندگیشان در آلمان، بیمه درمانی با پوشش کافی.

 

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای کارآموزی آلمان

با ثبت نام و پذیرش در دوره‌های کارآموزی، می‌توانید برای دریافت ویزای کارآموزی آلمان درخواست دهید. از این رو هم نیاز به ارائه‌ی برخی مدارک خواهید داشت که عبارتند از:

  • ارائه‌ی رزومه‌ای متشکل از شرح دقیق سوابق تحصیلی، کاری، توانایی و مهارت‌ها و ...
  • دو نسخه از فرم درخواست ویزا به همراه امضا را تکمیل کرده و ارائه کنید.
  • ارائه‌ی 3 قطعه عکس 7*5 رنگی که در 3 ماه اخیر گرفته شده باشد. (عکس در سایز تصویر پاسپورت باشد)
  • ارائه‌ی اصل و فتوکپی پاسپورت معتبر.
  • ارائه‌ی مدرک زبان آلمانی، حداقل در سطح B1
  • بیمه درمانی
  • ارائه‌ی انگیزه‌نامه و توصیه‌نامه
  • ارائه‌ی ترجمه‌ی گواهی دیپلم و مدرک تحصیلی به زبان آلمانی. (گاه ترجمه‌ی معادلسازی شده‌ی مدرک تحصیلی نیز خواسته می‌شود)
  • ارائه‌ی ترجمه‌ی گواهی سوابق کاری و دوره‌های فنی گذرانده شده به زبان آلمانی (در صورت وجود)
  • ارائه‌ی قرارداد آوسبیلدونگ در دو نسخه (این قرارداد باید شامل مشخصات کامل کارفرما، دستمزد ناخالص در ماه، مدت آموزش حرفه‌ای و شرح آموزش شغلی باشد.)
  • ارائه‌ی دو فرم شرح شغلی (Stellenbeschreibung) که توسط کارفرما تکمیل شده باشد.
  • ارائه‌ی تاییدیه آژانس کار فدرال آلمان (Vorranprüfung) – در صورت نیاز
  • گواهی تمکن مالی معتبر برای پوشش‌دهی هزینه‌های زندگی در آلمان (حداقل 934 یورو در ماه)
  • پرداخت هزینهی صدور ویزا و عکس بیومتریک

آوسبیلدونگ آلمان

سوالات متداول

پردرآمدترین دوره آوسبیلدونگ آلمان کدام است؟

دوره‌ی کنترل کننده ترافیک هوایی پردرآمدترین رشته‌ی آوسبیلدونگ است که متقاضیان آن علاوه بر دریافت حقوق در حین تحصیل، پس از اتمام دوره نیز از دستمزد بالایی برخوردار خواهند بود. کارآموزان کنترل کننده ترافیک هوایی به مدت 3 سال مشغول به تحصیل و آموزش خواهند بود و در سال اول درآمد ناخالص آنها ماهانه 1150 یورو بوده و سال به سال افزایش خواهد یافت. دستمزد سال سوم این کارآموزان تا ماهانه 5900 یورو نیز قابل افزایش است.

آیا با ویزای کارآموزی آلمان می‌توان اقامت دائم نیز گرفت؟

بله؛ ویزای کارآموزی آلمان در نهایت می‌تواند اقامت دائم آلمان را برای شما به ارمغان آورد. پس از اتمام موفقیت آمیز دوره‌ی 2 الی 4 ساله‌ی آوسبیلدونگ، در صورتی که استخدام شرکت و یا کارفرمایی آلمانی شوید و به مدت دو سال کار کرده و مالیات بپردازید، می‌توانید در پایان سال پنجم برای گرفتن اقامت دائم آلمان درخواست دهید.

مهمترین شرایط اخذ ویزای کارآموزی آلمان چیست؟

از مهمترین شرایطی که متقاضیان ویزای کارآموزی آلمان باید دارا باشند می‌توان به داشتن مدرک زبان آلمانی معتبر (سطح B1 / B2)، تمکن مالی کافی برای پوشش هزینه‌های زندگی، تاییدیه و یا قرارداد کتبی با کارفرمای آلمانی یا مرکز برگزارکننده‌ی کارآموزی، بیمه درمانی و سن 18 الی 25 سال اشاره کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله بالا مراجعه کنید.

 

سایت: https://eqlimagroup.com

شماره تماس: 02191006550

  • شقایق زرگر

ثبت شرکت در امارات

يكشنبه, ۲۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۰:۴۵ ق.ظ

اقامت امارات با ثبت شرکت

چه راه‌هایی برای اخذ اقامت دائم امارات وجود دارد؟ آیا با ثبت شرکت در امارات، می‌توان اقامت دائم گرفت؟ برای ثبت شرکت در امارات متحده عربی، چه مجوزهایی را باید دریافت کرد؟ چه نوع شرکت‌هایی را می‌توان در امارات به ثبت رساند؟ چگونه می‌توان اقامت امارات با ثبت شرکت را دریافت کرد؟ حدود هزینه‌های اصلی و جانبی اخذ اقامت امارات با ثبت شرکت چقدر است؟ چه مدارکی را برای دریافت اقامت امارات با ثبت شرکت باید ارائه کرد؟ آیا امکان دریافت اقامت خانوادگی از طریق ثبت شرکت در امارات وجود دارد؟ پروسه‌ی اداری ثبت شرکت در امارات چقدر طول می‌کشد؟ آیا اعضای خانواده می‌توانند در امارات کار یا تحصیل کنند؟ شرایط آن به چه صورت است؟

از میان کشورهای حوزه‌ی خاورمیانه، کشور امارات در رتبه‌ی اول و از میان تمامی کشورهای جهان امارات موفق به کسب رتبه‌ی سوم برای جذب سرمایه‌ی خارجی شده و به بازاری نوظهور برای جذب سرمایه‌گذران خارجی تبدیل شده‌ است. مالیات بردرآمد امارات صفر بوده و تنها اگر میزان سرمایه‌گذاری شما بیشتر از 500 هزار درهم باشد به میزان 5 درصد مالیات بر ارزش افزوده به شما تعلق می‌گیرد. همچنین نیازی به ارائه‌ی مدرک زبان یا معرفی شریک برای ثبت شرکت ندارید و می‌توانید در بازه‌ی زمانی کوتاه (1 الی 4 هفته)، شرکت خود را ثبت کرده و مالکیت کامل آن را به عهده بگیرید.

متقاضیان همچنین می‌توانند اقامت امارات با ثبت شرکت را هم برای خود و هم برای اعضای خانواده‌ی خود دریافت کنند. متقاضیان در این کشور می‌توانند افتتاح حساب بانکی بین‌المللی کرده و تجارت خود را به صورت بین‌المللی آغاز کنند. تمامی اعضای خانواده حق کار و تحصیل در امارات را خواهند داشت و می‌توانند بدون نیاز به اخذ و ارائه‌ی پاسپورت به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس مانند کویت، عمان، بحرین و قطر سفر کنند.

اخذ اقامت امارات با ثبت شرکت روشی هوشمندانه برای ورود به دنیای کسب‌وکار بین‌المللی بدون پرداخت مالیات و امکان استفاده از تسهیلات بانکی است. اگر شما هم این روش را برای سرمایه‌گذاری و اخذ اقامت در کشوری توسعه‌یافته انتخاب کرده‌اید، تا انتهای مقاله با اقلیما همراه باشید.

ثبت شرکت در دبی

آیا با ثبت شرکت در امارات، می‌توان اقامت دائم گرفت؟

بله؛ یکی از مزایای ثبت شرکت در کشور امارات متحده‌ی عربی، امکان اخذ اقامت نامحدود برای متقاضی و خانواده‌ی وی در مدت زمانی کوتاه است. لازم به ذکر است که اقامت دائم امارات، همانند اقامت دائم کشورهای اروپایی نیست؛ به عبارتی دیگر به متقاضیان اقامتی سه ساله داده‌ می‌شود که می‌توانند به صورت نامحدود آن را تمدید کنند.

پس از طی کردن تمامی مراحل ثبت شرکت، به متقاضی اصلی ویزای سرمایه‌گذاری 3 ساله داده می‌شود و متقاضی می‌تواند با داشتن این ویزا برای اعضای خانواده‌ی خود نیز ویزای همراه 3 ساله دریافت کند. پس از اتمام سه سال نیز می‌تواند این ویزا را به دفعات نامحدودی تمدید کرده و با خانواده‌ی خود در امارات زندگی کند.

در رابطه با اجازه‌ی کار اعضای خانواده‌ی درجه یک در امارات نیز باید بدانید که به فرزند پسر بالای 18 سال و به فرزند دختر تا سن 30 سالگی می‌توان ویزای کار امارات (Employment Visa) گرفت. البته لازم است تا حتما مجوز NOC (No Objection Certificate) نیز گرفته شود تا فرزندان بتوانند در شرکت دیگری در این کشور کار خود را آغاز کنند. مجوز NOC از سوی کارفرما به متقاضی داده می‌شود و نشان می‌دهد که دارنده‌ی این مجوز اجازه‌ی کار در امارات را دارد.

نکته‌ی بسیار مهم دیگری که باید در رابطه با اقامت امارات با ثبت شرکت بدانید، این است که این نوع اقامت در نهایت منجر به گرفتن تابعیت اماراتی نمی‌شود و متقاضی از این طریق نمی‌تواند پاسپورت امارات را دریافت کند.

 

 

آشنایی با انواع مجوزهای امارات برای ثبت شرکت

اگر تصمیم خود را برای اخذ اقامت امارات با ثبت شرکت در این کشور گرفته‌اید، یکی از مهم‌ترین اطلاعاتی که باید داشته باشید، انواع مجوزهایی است که برای ثبت شرکت باید اخذ شوند. توجه داشته باشید که برای اخذ این مجوزها باید 18 الی 60 ساله باشید. به صورت کلی این مجوزها در هفت دسته‌ی کلی تقسیم‌بندی می‌شوند:

  • مجوز حرفه‌ای (Professional License):

تمامی افرادی که دارای توانایی‌های ذهنی و تحصیلات آکادمیک هستند و یا روش‌های علمی مورد نیاز در حوزه‌ی شرکت‌های حقوقی و وکالت، شرکت‌های حسابداری و یا مشاوره‌ای را فرا گرفته‌اند، می‌توانند این مجوز را دریافت کرده و ویزای سرمایه‌گذاری امارات را با امکان اقامت 3 ساله (قایل تمدید) دریافت کنند. با دریافت این مجوز، همچنین می‌توانید شرکت مجازی‌ای (Virtual Company) را در امارات به ثبت برسانید.

  • مجوز تجاری (Commercial License):

با اخذ این مجوز، اجازه‌ی صادرات و واردات را در زمینه‌های لباس، طلا و فلزات گران‌بها، مواد شیمیایی، تجهیزات خودرو و ... خواهید داشت؛ همچنین امکان خرید و فروش در حوزه‌ی املاک نیز برای دارندگان این مجوز وجود دارد.  لازم به ذکر است که نوع ویزای دریافتی شما ویزای پارتنر (Partner visa) امارات خواهد بود.

  • مجوز صنعتی (Industrial License):

برای ثبت شرکت‌هایی که در حوزه‌ی تهیه و تولید کالاهای مختلفی چون مواد صنعتی، نفت و گاز، مواد غذایی، داروسازی، تولیدات محصولات چوبی، مبلمان و ... فعالیت می‌کنند، گرفتن این نوع مجوز الزامی است.

  • مجوز فریلنسینگ (Freelance Permit):

این نوع مجوز مخصوص افراد متخصصی است که تمایل دارند به صورت آزاد در حوزه‌های بازیگری، انیماتوری، مهندسی صدا، فیلمبرداری، کپی رایتینگ، رسانه و تولید محتوا فعالیت کنند. با دریافت این مجوز امکان داشتن کار تمام وقت و نیز ارائه‌ی خدمات مشاوره‌ای برای متقاضی وجود دارد.

  • مجوز گردشگری (Tourism License):

همانطور که از نامش پیداست، برای ثبت شرکت و فعالیت در حوزه‌‌ی گردشگری مانند: تاسیس و اجاره‌ی هتل، کمپ‌های توریستی، اجاره‌ی قایق‌های کروز، رستوران‌داری، راه‌اندازی مهمان‌خانه‌، تاسیس آژانس‌ مسافرتی و ... در کشور امارات باید این نوع مجوز را دریافت کنید.

  • مجوز کشاورزی (Agricultural License):

برای ثبت شرکتی در حوزه‌ی تجارت گیاهان و محصولات زراعی، سموم و کودهای شیمیایی، مبارزه با آفات و … گرفتن مجوز کشاورزی الزامی است.

  • مجوز صنعتگری(Craftsmanship License) :

برای اخذ مجوز صنعتگری، علاوه بر کار در حوزه‌ی لوله‌کشی، نجاری، برق‌کاری و آهنگری و ... باید از قدرت و توان بدنی بالایی نیز برخوردار باشید.

چه شرکت‌هایی را می‌توان در امارات ثبت کرد؟

حال که با انواع مجوزهای ثبت شرکت در امارات آشنا شدید، لازم است نوع شرکت مورد نظر خود را نیز انتخاب کنید. در حالت کلی 12 نوع شرکت وجود دارد که می‌توانید در امارات به ثبت برسانید که عبارتند از:

  • شرکت مشارکت عمومی (General partnership)
  • شرکت مشارکت محدود (Limited partnership)
  • شرکت با مسئولیت محدود (Limited liability company (LLC))
  • شرکت سهامی عام (Public joint stock company (PJSC))
  • شرکت سهامی خاص (Private joint stock company (PrJSC))
  • شرکت سهامی (Civil company)
  • شعبه شرکت‌های محلی (Local company branch)
  • شعبه شرکت‌های حوزه خلیج فارس (GCC company branch)
  • شعبه شرکت‌های خارجی (Foreign company branch)
  • شعبه شرکت‌ها در منطقه آزاد (Free zone company branch)
  • شرکت غیرسهامی (Sole establishment)
  • هولدینگ (Holding companies)

باتوجه به اینکه بهترین نوع شرکت‌هایی که می‌توان در امارات به ثبت رساند سه نوع شرکت‌ با مسئولیت محدود (LLC)، شرکت‌ سهامی (Civil Company) و شرکت‌ غیرسهامی (Sole Establishment) است، در این بخش تنها به بررسی این سه نوع خواهیم پرداخت.

  • شرکت با مسئولیت محدود (Limited liability company (LLC)):

برای ثبت این نوع شرکت، لازم است تا حداقل دو نفر سهام‌دار باشند. سهام‌دار اصلی (51% سهام) باید دارای تابعیت اماراتی باشد و سهام‌دار بعدی (49% سهام) می‌توانید شما باشید. در ثبت شرکت با مسئولیت محدود، میزان مشارکت و مسئولیت افراد براساس میزان سهام آنها خواهد بود.

  • شرکت سهامی (Civil company):

افراد دارای تخصص‌های پزشکی، وکالت، حسابداری، مهندسی (به غیر از مهندسی عمران) می‌توانند یک شرکت مدنی یا سهامی را با اختیار 100% ای به ثبت برسانند.

  • شرکت غیرسهامی (Sole establishment):

با ثبت یک شرکت غیرسهامی، تمام مسئولیت‌های مالی شرکت به عهده‌ی صاحب شرکت خواهد بود و وی می‌تواند به صورت شخصی به تجارت بپردازد.

نکته مهم: شرکت‌های غیرسهامی و سهامی در دسته‌ی مجوز حرفه‌ای (Professional) و شرکت با مسئولیت محدود نیز در دسته‌ی مجوز تجاری (Commercial) قرار دارند.

 

کارشناسان حقوقی و مهاجرتی اقلیما می‌توانند شما را در رابطه با سایر انواع شرکت‌هایی که می‌توان در امارات به ثبت رساند راهنمایی کنند. از دیگر خدمات مجموعه‌ی اقلیما، می‌توان به انجام صفر تا صدی مراحل اخذ اقامت امارات با ثبت شرکت به عنوان نماینده‌ی قانونی از جانب شما اشاره کرد. با انجام بررسی‌های تخصصی کارشناسان اقلیما، مراحل ثبت شرکت زیر نظر متقاضی آغاز می‌شود و در کمترین زمان ممکن، اقامت متقاضی و خانواده‌ی وی دریافت می‌شود.

برای بررسی شرایط و مشاوره‌ی رایگان، حتما با کارشناسان اقلیما به شماره‌ی 02191006550 تماس بگیرید.

مراحل دریافت اقامت امارات با ثبت شرکت

و اما در این به بخش به بررسی مهمترین موضوع یعنی مراحل دریافت اقامت امارات با ثبت شرکت خواهیم پرداخت. این مراحل عبارتند از:

  • تشکیل پرونده و بررسی شرایط متقاضی توسط کارشناسان اقلیما.
  • انتخاب بهترین نوع شرکت برای ثبت به همراه نام شرکت براساس شرایط و تقاضای شما.
  • انجام مراحل اولیه ثبت شرکت و تهیه مدارک مورد نیاز.
  • اخذ ویزای توریستی امارات برای شما جهت طی کردن مراحل اداری در این کشور.
  • بررسی پرونده‌ی شما توسط وزارت توسعه اقتصادی کشور امارات (DED) و دریافت تاییدیه.
  • پرداخت هزینه‌های اصلی و جانبی ثبت شرکت و انجام ادامه‌ی مراحل اداری.
  • صدور مجوزهای مرتبط با ثبت شرکت.
  • ثبت نهایی شرکت در امارات.
  • گرفتن اقامت و کارت اقامت امارات (ID CARD).
  • افتتاح کردن حساب بانکی در امارات و آغاز کار به صورت فیزیکی یا مجازی در این کشور.
  • گرفتن اقامت همراه برای همسر و فرزندان.
  • صدور جاب‌آفر برای جذب نیروی کار (در صورت صلاح‌دید).

توجه داشته باشید که برای طی کردن مراحل احراز هویت و دریافت مجوزهای شرکت، حضور متقاضی به مدت یک ماه در امارات الزامی است.

 

هزینه‌ی اخذ اقامت امارات با ثبت شرکت

برای اخذ اقامت امارات با ثبت شرکت، لازم است تا هزینه‌های مختلفی را براساس نوع شرکت، محل دفتر شرکت، نوع مجوزهای شرکت، تعداد سهام‌داران، تعداد افراد خانواده و ... بپردازید. در ادامه‌ی این بخش میانگین هزینه‌های ثبت شرکت و گرفتن اقامت امارات را بیان خواهیم کرد؛ اما در نظر داشته باشید که برای مشخص شدن قیمت دقیق، لازم است تا شرایط شما سنجیده شود و سپس اعلام قیمت صورت گیرد.

نوع هزینه

مبلغ برحسب دلار

اخذ ویزای توریستی

95

اخذ اقامت سه ساله‌ی امارات

326

دریافت آیدی کارت امارات

103

انجام آزمایشات پزشکی

87

هزینه‌های دفتری ثبت شرکت

2450 الی 2720

هزینه‌های اخذ مجوز

2722 الی 13612

حداقل سرمایه‌ی مورد نیاز شرکت

273

 

 













چه مدارکی را برای گرفتن اقامت امارات با ثبت شرکت باید ارائه کرد؟

برای گرفتن اقامت امارات با ثبت شرکت، لازم است تا برخی مدارک را ارائه کنید که لیست آن عبارت است از:

  • ارائه‌ی فتوکپی مجوزهای شرکت
  • ارائه‌ی فتوکپی پاسپورت
  • ارائه‌ی فتوکپی ویزای توریستی
  • ارائه‌ی جواز شرکت
  • اگر شرکت شما حضور فیزیکی دارد، باید اجاره نامه نیز ارائه کنید.
  • ارائه‌ی اساسنامهی شرکت
  • ارائه‌ی عکس 4*3 با پس زمینه‌سفید که در سه ماه اخیر گرفته شده باشد.
  • ارائه‌ی اصل کارت شناسایی کفیل (در صورت نیاز)

متقاضیان گرامی می‌توانید برای اطلاع از لیست کامل مدارکی که برای ثبت شرکت در امارات مورد نیاز است، با کارشناسان اقلیما تماس بگیرید و از مشاوره‌ی رایگان ما بهره‌مند شوید.

 

سوالات متداول

بهترین نوع شرکت برای ثبت کردن در امارات کدام است؟

از میان 12 نوع شرکتی که برای ثبت در امارات وجود دارد، سه نوع شرکت‌ با مسئولیت محدود (LLC)، شرکت‌ سهامی یا مدنی (Civil Company) و شرکت‌ غیرسهامی (Sole Establishment) بهترین نوع شرکت برای ثبت کردن ایرانیان هستند.

آیا داشتن کفیل برای ثبت شرکت در امارات الزامی است؟

خیر؛ در سال 2023 برخی از قوانین ثبت شرکت در کشور امارات تغییر و اصلاح شده‌اند و به موجب آن دیگر افراد برای ثبت شرکت در این کشور نیازی به کفیل بومی و محلی و یا شریک تجاری نخواهند داشت.

آیا با گرفتن اقامت امارات با ثبت شرکت می‌توان تابعیت اماراتی دریافت کرد؟

خیر؛ متاسفانه سیاست کشور امارات متحده‌ی عربی اجازه‌ی صدور پاسپورت و تابعیت دائمی اماراتی را به افراد خارجی نمی‌دهد. به همین دلیل نیز اقامت شما به صورت 3 ساله و به تعداد دفعات نامحدود قابل تمدید خواهد بود.
 

سایت: https://eqlimagroup.com

شماره تماس: 02191006550

  • شقایق زرگر

گلدن ویزای یونان

سه شنبه, ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۰۳:۳۷ ب.ظ

گلدن ویزای یونان

گلدن ویزای یونان چیست؟ از طریق چه راه‌هایی می‌توان گلدن ویزای یونان را دریافت کرد؟ شرایط مورد نیاز برای گرفتن گلدن ویزای یونان چیست؟ برای اخذ گلدن ویزای یونان باید چه مدارکی را ارائه کرد؟ مزایا و معایب زندگی در یونان و گرفتن گلدن ویزا چیست؟ آیا متقاضیان اجازه‌ی کار خواهند داشت؟ آیا می‌توان به همراه خانواده مهاجرت کرد؟ آیا از طریق گلدن ویزای یونان می‌توان اقامت دائم دریافت کرد؟ چقدر طول می‌کشد تا اقامت دائم و پاسپورت یونان را بتوان گرفت؟ حداقل میزان سرمایه‌گذاری برای گرفتن گلدن ویزای یونان چقدر است؟ هزینه‌ی گرفتن ویزای طلایی یونان چقدر است؟

اگر به زندگی یا سرمایه‌گذاری در اروپا فکر می‌کنید، کشور یونان یکی از بهترین گزینه‌هاست. با سرمایه‌گذاری در حوزه‌ی املاک و مستغلات در یونان، می‌توانید اقامت دائم و درنهایت پاسپورت یونانی دریافت کنید. با داشتن این پاسپورت شما یک شهروند اروپایی محسوب شده و زین پس می‌توانید به راحتی در حوزه‌ی شنگن اقامت، کار، تحصیل و سفر کنید. با این روش سرمایه‌گذاری می‌توانید تمامی اعضای خانواده‌ را به همراه خود به یونان برده و خانوادگی شهروند اروپا شوید. به دلیل محبوبیت این روش سرمایه‌گذاری و مهاجرتی، در این مقاله به شرح هر چه بیشتر گلدن ویزای یونان خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

گلدن ویزای یونان

چه راه‌هایی برای گرفتن گلدن ویزای یونان وجود دارد؟

اقامت در کشور یونان و سرمایه‌گذاری در حوزه‌ی املاک و مستغلات یکی از بهترین راه‌ها برای ورود به اروپا و اخذ شهروندی آن برای خود و تمامی اعضای خانواده است. با اجرای برنامه‌ی جذب سرمایه‌ی خارجی کشور یونان که به برنامه‌ی گلدن ویزا یا همان ویزای طلایی (Greece Golden Visa)  یونان نیز معروف است، متقاضیان می‌توانند تا قبل از تاریخ 31 جولای 2023 با حداقل مبلغ 250.000 یورو در ملک و مستغلات سرمایه‌گذاری و اقامت خانوادگی اروپا را کسب کنند. پس از 31 جولای، اکثر مناطق یونان افزایش قیمت داشته و حداقل میزان سرمایه‌گذاری 500.000 یورو اعلام شده‌است؛ در نتیجه فرصت محدود است. در سریع‌ترین فرصت ممکن اقدام کنید.

اما چه روش‌هایی برای گرفتن گلدن ویزای یونان وجود دارد؟ به صورت خلاصه، می‌توانید یکی از راه‌های زیر را انتخاب کنید:

  • خرید خانه با حداقل ارزش 250.000 یورو در یونان.
  • اجاره‌ی خانه‌ای در یونان به مدت حداقل 10 سال. (حداقل مبلغ اجاره باید 250.000 یورو باشد.)
  • سرمایه‌گذاری حداقل 400.000 یورویی در یک شرکت بازار سرمایه یونانی.
  • سرمایه‌گذاری به مبلغ حداقل 400.000 یورو در اوراق قرضه دولتی یونان.
  • سرمایه‌گذاری به مبلغ حداقل 400.000 یورو در صندوق‌های سرمایه‌گذاری.
  • سپرده‌گذاری به مبلغ حداقل 400.000 یورو در یکی از بانک‌های یونانی به مدت 3 سال.

ویزای طلایی یونان

چه شرایطی برای اخذ گلدن ویزای یونان باید داشته باشیم؟

اگر راه‌ها مناسب برای سرمایه‌گذاری و اخذ گلدن ویزای یونان را انتخاب کرده‌اید، باید از شرایط مورد نیاز نیز مطلع باشید تا ببینید آیا امکان سرمایه‌گذاری برای شما در یونان وجود دارد یا خیر؟ اصلی‌ترین شرایط مورد نیاز برای متقاضیان سرمایه‌گذاری در یونان عبارت است از:

  • تابعیت اروپایی نداشته و شهروند کشوری خارج از اتحادیه‌ی اروپا باشید.
  • سن شما باید بالای 18 سال باشد.
  • از هیچگونه سابقه کیفری، جنایی یا فساد اخلاقی نباید برخوردار باشید.
  • حداقل میزان سرمایه‌گذاری شما باید ارزشی در حدود 250 هزار یورو باشد. (با افزایش نرخ اکثر مناطق یونان، پس از تاریخ 31 جولای 2023 حداقل میزان سرمایه‌گذاری 400 هزار یورو خواهد بود.)
  • دریافت بیمه درمانی از یک شرکت فعال در کشور یونان.

اگر از تمامی شرایط بالا برخوردارید، می‌توانید سایر مراحل اخذ ویزای طلایی یونان را طی کنید.

 

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت گلدن ویزای یونان

در این بخش نیز به بررسی لیست مدارکی خواهیم پرداخت که برای گرفتن گلدن ویزای یونان از متقاضیان خواسته می‌شود. پس از تهیه لیست مدارک زیر، می‌توانید برای گرفتن این ویزا به سفارت یونان مراجعه کنید.

  • تکمیل کردن فرم درخواست ویزای طلایی یا گلدن ویزای یونان.
  • ارائه‌ی عکس پرسنلی 4*3 رنگی با پس زمینه‌ی سفید که در 3 ماه اخیر گرفته شده باشد.
  • ارائه‌ی اصل و یک فتوکپی از پاسپورت متقاضی.
  • پرداخت کردن هزینه‌های دولتی.
  • نوشتن انگیزه‌نامه‌ای که هدف شما را از مهاجرت به یونان شرح دهد.
  • اثبات کردن برخورداری از بیمه درمانی توسط یک شرکت یونانی.
  • اثبات داشتن تمکن مالی کافی برای سرمایه‌گذاری و اقامت در یونان.

توجه داشته باشید که اگر قصد دریافت ویزا برای خانواده‌تان را هم دارید، باید تمامی مدارک بالا را برای اعضای خانواده‌ی خود نیز تهیه کنید. با تکمیل این مدارک می‌توانید به سفارت یونان مراجعه کرده و برای گرفتن گلدن ویزای این کشور درخواست دهید.

نکته‌ی مهمی که قبل از ارائه‌ی درخواست به سفارت یونان باید در نظر داشته باشید، این است که شما باید قبلا با گرفتن ویزای توریستی یونان، به این کشور سفر کرده و تمامی مراحل سرمایه‌گذاری خود را در یونان به اتمام رسانده باشید. کارشناسان گروه اقلیما می‌توانند شما را در تمامی مراحل سرمایه‌گذاری همراهی و راهنمایی کنند. با ما از طریق شماره 02191006550 در ارتباط باشید.

پس از نهایی شدن سرمایه‌گذاری و اتمام مراحل اداری، معمولا 3 الی 5 ماه رسیدگی به پرونده‌ی شما در سفارت یونان طول می‌کشد. در این بازه زمانی چنانچه مشکلی در مدارک و سرمایه‌گذاری شما وجود نداشته باشد، ویزای طلایی یونان برای شما و خانواده‌تان صادر می‌شود.

با داشتن این ویزا، می‌توانید به صورت موقتی به مدت 5 سال در یونان یا سایر کشورهای حوزه‌ی شنگن اقامت یا حضور داشته باشید. (البته ویزای شما یکساله می‌باشد و سالانه باید برای تمدید آن اقدام کنید.) پس از گذشت 5 سال از زمان خرید ملک یا سایر انواع سرمایه‌گذاریتان در یونان، چنانچه ملک خود را نفروخته باشید یا سرمایه‌تان را از این کشور خارج نکرده باشید و مرتکب جرم کیفری در یونان و حوزه‌ی شنگن نشده باشید، می‌توانید برای گرفتن اقامت دائم یونان درخواست دهید.

توجه داشته باشید که در صورت انجام هر یک از موارد گفته شده در بالا، گلدن ویزای یونان شما و خانواده‌تان باطل خواهد شد و دیگر نمی‌توانید اقامت دائم و شهروندی اروپا را دریافت کنید.

از دیگر نکات مهمی که باید در رابطه با گلدن ویزای یونان بدانید، این است که بدون حضور در این کشور و پرداخت منظم مالیات، نمی‌توانید اقامت دائم یا شهروندی یونان را دریافت کنید. همچنین برای دریافت پاسپورت و شهروندی یونان باید به زبان یونانی مسلط باشید و بعد از گذشت 7 سال از مدت زمان زندگی شما در یونان، درخواست صدور پاسپورت دهید.

ویزای طلایی

مزایا و معایب اخذ گلدن ویزای یونان

با توجه به اینکه جداقل میزان سرمایه‌گذاری شما در کشور یونان، کم نیست باید از مزایا و معایبی که این سرمایه‌گذاری دارد مطلع باشید و دانسته و با شفافیت بیشتری برای گرفتن گلدن ویزای یونان اقدام کنید. از این رو، در این بخش به بررسی این مزایا و معایب خواهیم پرداخت.

اولین مورد، مزایای اخذ گلدن ویزای یونان است که عبارت است از:

  • عدم وجود محدودیت سنی برای گرفتن گلدن ویزای یونان.
  • عدم نیاز به ارائه‌ی مدرک زبان انگلیسی یا یونانی برای سرمایه‌گذاری یا اخذ ویزای طلایی.
  • امکان اخذ ویزای همراه برای اعضای خانواده، حتی پدر، مادر متقاضی و پدر و مادر همسر متقاضی. (توجه داشته باشید که برای اخذ ویزای همراه، باید از تمکن مالی کافی برای تامین هزینه‌های زندگی در یونان این افراد برخوردار باشید.)
  • امکان اخذ ویزای طلایی یونان برای فرزندان زیر 24 سال که دانشجو هستند و بتوانند در برنامه‌ی ویزا قرار بگیرند. (در صورت دانشجو نبودن فرزند شما، تنها می‌توانید فرزندان زیر 21 سال خود را به همراهتان به یونان برده و ویزا برای او دریافت کنید.)
  • دریافت اقامت موقت یونان و حوزه‌ی شنگن به مدت 5 سال برای خود و اعضای خانواده.
  • امکان سفر آزادانه به بیش از 170 کشور دنیا بدون نیاز به ارائه‌ و اخذ ویزا.
  • امکان اقامت، سفر و تحصیل در 27 کشور حوزه‌ی شنگن برای متقاضی و تمامی اعضای خانواده.
  • برای تمدید اقامت موقت خود در یونان تنها باید سابقه‌ی کیفری نداشته باشید و سرمایه‌ی خود را خارج نکرده باشید. در واقع حضور یا عدم حضور شما در یونان ملاکی برای تمدید اقامت موقت نخواهد بود.
  • امکان اخذ پاسپورت یونانی پس از 7 سال زندگی در این کشور و یادگیری زبان یونانی.
  • بهره‌مندی از امکانات آموزشی و تحصیلی رایگان یا مقرون به‌صرفه در یونان و حوزه‌ی شنگن.
  • استفاده از خدمات درمانی و بهداشتی سطح بالا.
  • بهره‌مندی از مزایای زندگی در کشوری با سطح رفاه و امنیت اجتماعی و اقتصادی بالا.
  • سرمایه‌گذاری در حوزه‌ی شنگن و جلوگیری از ریسک کاهش ارزش سرمایه.
  • امکان افتتاح حساب بانکی بین‌المللی.
  • امکان بهره‌مندی از تخفیف‌ها و مزایای مالیاتی.

 

در کنار بهره‌مندی از چنین مزایایی، گرفتن ویزای طلایی یونان چه معایبی می‌تواند داشته باشد؟

  • از بزرگترین معایب گلدن ویزای یونان، عدم داشتن اجازه‌ی کار متقاضی است. مگر در شرایطی که سرمایه‌گذاری در سهام یک شرکت فعال یونانی را انتخاب کرده باشید. در چنین شرایطی می‌توانید سود سالانه‌ی خود را از سهام شرکت دریافت کنید. همچنین اگر ملک خریداری شده‌ی خود را در یونان اجاره داده باشید، می‌توانید اجاره‌ی آن را به عنوان درآمدی مشخص دریافت کنید.
  • عدم داشتن اجازه‌ی فروش ملک یا خارج کردن سرمایه خود تا زمانی که تابعیت یونانی را دریافت نکرده باشید. ‌
  • کشور یونان در مقایسه با برخی از کشورهای توسعه یافته‌ی اروپایی از سطح رفاه و کیفیت زندگی پایین‌تری برخوردار است. اما فراموش نکنید که هزینه‌های زندگی، سرمایه‌گذاری و ... یونان نیز در مقایسه با این کشورها کمتر است.

 

برای اخذ گلدن ویزای یونان، حدود هزینه‌های اصلی و جانبی چقدر خواهد بود؟

یکی از مهم‌ترین و پرتکرارترین سوال‌های متقاضیان، در رابطه با هزینه‌های سرمایه‌گذاری و اخذ ویزای طلایی یونان است. به همین دلیل نیز در بخش پایانی مقاله لیستی از هزینه‌های اصلی و جانبی‌ای را که در روند اخذ این ویزا پیش رویتان خواهد بود را بیان خواهیم کرد. این هزینه‌ها عبارتند از:

  • سرمایه‌ی اولیه برای سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات: حداقل مبلغ 250.000 یورو (این میزان سرمایه‌گذاری تنها تا پیش از 31 جولای 2023 امکان پذیر است.)
  • هزینه‌های مربوط به مالیات انتقال سند: 3.09% از کل مبلغ ملک
  • هزینه‌های مربوط به اداره شهرسازی: 2% از کل مبلغ ملک
  • هزینه‌های مربوط به دفترخانه: 1% از کل مبلغ ملک
  • هزینه‌های مربوط به مهندس ساختمان برای بررسی اسناد و ثبت ملک در اداره شهرسازی: 1% از کل مبلغ ملک
  • هزینه‌های مربوط به  مشاور املاک: 2% از کل مبلغ ملک
  • هزینه‌های مربوط به legal fee که  شامل هزینه وکیل برای حسن انجام امور مربوط به اخذ اقامت گلدن ویزای یونان می‌شود: 5% از کل مبلغ ملک

 

 

سوالات متداول

شرایط تمدید اقامت موقت گلدن ویزای یونان چیست؟

همانطور که گفته شد ویزای طلایی یونان به صورت اقامت موقت یکساله صادر می‌شود و در پایان هر سال چنانچه متقاضی سرمایه خود را خارج نکرده باشد یا ملک خود را نفروخته باشد و مرتکب جرم و سابقه‌ی کیفری در کشور خود، یونان و حوزه‌ی شنگن نشده باشد، می‌تواند تا 5 سال ویزای خود را تمدید کند.

چه راه‌هایی برای اخذ گلدن ویزای یونان وجود دارد؟

روش‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌ی املاک و مستغلات یونان وجود دارد که در نهایت منجر به دریافت ویزای طلایی یونان برای متقاضی می‌شوند. به عنوان مثال متقاضی می‌تواند ملکی به ارزش حداقل 250.000 یورو خریداری یا اجاره کند. یا سهام یک شرکت را خریداری و یا در اوراق بهادار یونان سرمایه‌گذاری کند. برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله بالا مراجعه کنید.

چه میزان تمکن مالی باید برای گرفتن ویزای طلایی یونان ارائه کرد؟

باتوجه به تعداد همراهان متقاضی، میزان تمکن مالی‌ای که باید ارائه کرد، متفاوت خواهد بود. به همین دلیل نیز پیشنهاد می‌کنیم تا با کارشناسان اقلیما به شماره 02191006550 تماس بگیرید تا شرایط شما را در ابتدا بررسی کرده و سپس میزان تمکن مالی مورد نیاز و سایر هزینه‌های جانبی را خدمتتان اعلام کنند.
 

سایت: https://eqlimagroup.com

شماره تماس: 02191006550

  • شقایق زرگر

اقامت اسلواکی

سه شنبه, ۶ تیر ۱۴۰۲، ۰۴:۳۶ ب.ظ

ثبت شرکت اسلواکی

برای ثبت شرکت اسلواکی چه مراحلی را باید طی کرد؟ آیا ثبت شرکت اسلواکی صرفه اقتصادی دارد؟ چه شرایطی برای ثبت شرکت اسلواکی مورد نیاز است؟ آیا از طریق ثبت شرکت اسلواکی می‌توان اقامت دائم گرفت؟ امکان اخذ اقامت دائم برای خانواده متقاضی از طریق ثبت شرکت اسلواکی وجود دارد؟ چه مدارکی را برای ثبت شرکت اسلواکی باید ارائه کرد؟ ثبت شرکت اسلواکی چه مزایایی دارد؟ خدمات اقلیما در ثبت شرکت اسلواکی چیست؟

در حالت کلی داشتن پاسپورت دوم و اقامت دائم کشوری دیگر آسایش خاطر بسیاری را برای افراد به ارمغان می‌آورد. باتوجه به وضعیت بد اقتصادی ایران، تحریم‌های بانکی و عدم امکان واریز و برداشت مستقیم پول از طریق بانک‌های داخلی با خارج از کشور، افول ارزش پاسپورت ایرانی، عدم وجود امنیت مالی و سرمایه‌گذاری و ... داشتن تابعیتی دوم بیش از پیش اهمیت یافته‌است. کشورهای بسیاری وجود دارد که هر یک دارای مزایا و معایب مختص به خود می‌باشند و شرایط و ملاک‌هایی را برای اعطای پاسپورت و اقامت دائم کشور خود در نظر گرفته‌اند؛ از میان تمام گزینه‌های موجود در این مقاله به بررسی شرایط، مراحل و مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت اسلواکی خواهیم پرداخت.

اسلواکی که در گذشته بخشی از جمهوری چک بود، کشوری واقع در اروپای مرکزی است و در سال‌های اخیر بالاترین نرخ رشد اقتصادی را در میان کشورهای حوزه شنگن داشته‌است. عضو اتحادیه‌ی اروپا و پیمان شنگن بودن، امنیت و ثبات اقتصادی داشتن، بالابودن سطح کیفیت زندگی و کمتر بودن هزینه‌های زندگی در اسلواکی سبب شده است تا نظر سرمایه‌گذاران خارجی به این کشور کوچک جلب شود.

از میان تمام روش‌های سرمایه‌گذاری موجود در اروپا، ثبت شرکت اسلواکی راحت‌ترین و کم هزینه‌ترین روش برای اخذ اقامت دائم و پاسپورت دوم معتبر برای متقاضی و خانواده‌ی وی است. این روش علاوه بر اینکه سبب سودآوری اقتصادی می‌شود، امکان سفر، تجارت و اقامت دائم را در حوزه‌ی شنگن به تمام اعضای خانواده می‌دهد. برای راهنمایی بیشتر شما متقاضیان گرامی در ادامه به شرح کامل گام به گام مراحل ثبت شرکت اسلواکی خواهیم پرداخت. با اقلیما همراه باشید.

ثبت شرکت اسلواکی

آموزش گام به گام مراحل ثبت شرکت اسلواکی

همانطور که گفته شد، روش ثبت شرکت اسلواکی یکی از پر متقاضی‌ترین روش‌ها برای ورود به حوزه‌ی شنگن و اتحادیه اروپا برای ایرانیان است. به همین دلیل هم در این بخش از مقاله گام به گام مراحلی را که برای ثبت شرکت اسلواکی باید طی کنید و از آن آگاه باشید را شرح خواهیم داد.

در ابتدا خوب است بدانید که 4 نوع شرکت تجاری اصلی در قانون اسلواکی تعریف شده‌است که شرکت مورد نظر شما نیز باید جزئی از این 4 نوع باشد:

  1. شرکت سهامی عام
  2.  شرکت با مسئولیت محدود
  3. شرکت سهامی خاص
  4. شرکت تضامنی

و اما مراحلی که باید برای ثبت شرکت اسلواکی طی کنید، عبارتند از:

  • مشخص کردن نام تجاری برای شرکت: اولین مرحله برای شروع پروسه‌ی ثبت شرکت در اسلواکی، انتخاب نام تجاری جدید و غیرتکراری است. با اینکه تکراری بودن نام سبب رد درخواست ثبت شرکت نمی‌شود اما بهتر نامی را انتخاب کنید که قبلا در اسلواکی به ثبت نرسیده‌است.
  • تعیین محل دفتر شرکت: مکان رسمی دفتر شرکت شما باید مشخص باشد و آدرس آن را باید به همراه رضایت صاحب ملک (گواهی امضا شده یا قرارداد اجاره) در زمان ثبت شرکت ارائه کنید.
  • تعیین نوع و حوزه‌ی فعالیت شرکت: اینکه شرکت شما جزئی از کدام نوع شرکت ذکر شده در بالا است باید مشخص شود. از طرفی تمامی مجوزهای تجاری مربوط به حوزه‌ی فعالیت و کسب‌وکار شما باید قبلا گرفته‌شده و ارائه گردد. (برای اخذ مجوزهای تجاری مورد نیاز، به دفاتر صدور مجوز تجارت PSC می‌توانید مراجعه کنید.)
  • انتخاب و مشخص کردن مدیران اجرایی شرکت: یکی از مهم‌ترین مراحل ثبت شرکت، ارائه اساسنامه، مشخص کردن میزان مشارکت هر یک از سهامداران و انتصاب مدیران اجرایی است.
  • تهیه تفاهم‌نامه شرکت: کپی تایید شده مجوزهای تجاری، اعلامیه سهام‌دار انحصاری، تفاهم‌نامه انجمن، اعلامیه موسس، اساسنامه شرکت، اظهارنامه مدیر شرکت برای پرداخت بیمه، نمونه امضای مدیر و سند مالکیت دفتر شرکت و اظهارنامه برای بررسی بیمه‌اجتماعی جهت تهیه تفاهم‌نامه الزامی است. توجه داشته باشید که ارائه تفاهم‌نامه از جمله مدارک بسیار مهم در زمان مراجعه به بازرگانی جهت ثبت شرکت اسلواکی است.
  • ارائه درخواست ثبت شرکت اسلواکی: درنهایت با ارائه درخواست ثبت شرکت، به یکی از سه روش موجود (ارائه درخواست از طریق وبسایت وزارت دادگستری جمهوری اسلواکی، الکترونیکی و تماس با PSC)، مراحل قانونی ثبت شرکت به اتمام می‌رسد.

به صورت کلی مراحلی که برای ثبت شرکت اسلواکی طی می‌گردد در قسمت بالا بیان شد، اما فراموش نکنید که باتوجه به نوع شرکت درخواستی ممکن است برخی جزئیات نیز به مراحل گفته شده اضافه گردد. به همین منظور نیز بهتر است تا پیش از هرگونه تصمیم‌گیری با افراد متخصص در این حوزه مشورت کنید. مشاوران حقوقی و مهاجرتی اقلیما با داشتن سابقه و تجربه‌ای طولانی در زمینه ثبت شرکت در اسلواکی به خوبی می‌توانند شما را راهنمایی کنند. همین حالا با شماره 02191006550 تماس بگیرید.

اقامت اسلواکی

آیا با ثبت شرکت اسلواکی می‌توان اقامت دائم گرفت؟

بله؛ یکی از مزیت‌های ثبت شرکت در اسلواکی امکان اخذ اقامت دائم اسلواکی و در نتیجه اروپا است. دریافت اقامت دائم اروپا تنها مختص به شخص متقاضی نبوده و وی می‌تواند اعضای خانواده‌ی خود و تمامی شرکا و سهامداران شرکت را نیز به همراه خود به اسلواکی برده و اقامت دائم اسلواکی را برای آنها دریافت کند.

توجه داشته باشید که در ابتدای ثبت شرکت به شما اقامت موقت یکساله داده خواهد شد و شما می‌توانید به مدت 5 سال، سالانه اقامت خود را تمدید کنید. (در برخی مواقع اقامت موقت دو ساله نیز ارائه می‌گردد.) در صورتی که طی 5 سال به صورت منظم مالیات سالانه شرکت خود را پرداخت کرده باشید (حداقل 3500 یورو) و مرتکب جرمی کیفری نشده باشید، می‌توانید اقامت دائم (PR) خود و اعضای خانواده‌تان را دریافت کنید.

برخی از دیگر مزایای ثبت شرکت در اسلواکی، علاوه بر دریافت اقامت دائم، عبارتند از:

  • هزینه ارزان‌تر زندگی نسبت به سایر کشورهای اروپایی
  • امکان سفر آزادانه و بدون ویزا به کشورهای حوزه‌ی شنگن
  • بهره‌مندی از حمایت‌های درنظر گرفته‌ی دولت اسلواکی برای سرمایه‌گذاران خارجی
  • سرمایه‌گذاری بدون نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی و یا مدرک تحصیلی
  • امکان دریافت پاسپورت اسلواکی
  • زندگی در کشوری با سطح رفاه و امنیت اجتماعی بالا
  • امکان تحصیل رایگان فرزندان در دانشگاه‌های دولتی اسلواکی
  • بهره‌مندی از خدمات درمانی و پزشکی رایگان برای متقاضی و خانواده‌ی وی
  • امکان افتتاح حساب بانکی بین‌المللی

ثبت شرکت در اروپا

برای ثبت شرکت اسلواکی چه مدارکی را باید ارائه کرد؟

اگر تصمیم خود را مبنی بر سرمایه‌گذاری و ثبت شرکت در اسلواکی گرفته‌اید، لازم است تا برخی مدارک را آماده کنید تا در پروسه‌ی ثبت شرکت با مشکل مواجه نشده و در کمترین زمان ممکن بتوانید شرکت خود را به ثبت برسانید.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت اسلواکی عبارت است از:

  • ارائه‌ی مدارک شناسایی شخص متقاضی و تمامی.
  • ارائه‌ی  پاسپورت معتبر با داشتن حداقل 6 ماه اعتبار کافی.
  • عدم داشتن سو پیشینه و جرم کیفری متقاضیان.
  • ارائه‌ی عقدنامه محضری (مختص به متقاضیان متاهل).
  • ارائه‌ی بیزینس پلن و طرح توجیهی اقتصادی.
  • ارائه‌ی اساسنامه و ترجمه‌ی آن تجاری شرکت به زبان اسلواکی.
  • ارائه‌ی گواهی تمکن مالی به مبلغ حداقل 40.000 یورو.
  • ارائه‌ی گواهی حساب بانکی در ایران.
  • ارائه‌ی آدرس و کدپستی 10 رقمی متقاضی در کشور محل سکونت.
  • پرداخت هزینه‌های ثبت شرکت

مشاوران اقلیما می‌توانند شما را در مراحل مختلف ثبت شرکت اسلواکی همراهی کنند. از جمله خدمات اقلیما می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مشاوره‌ی رایگان درخصوص انتخاب نوع و حوزه‌ی فعالیتی شرکت.
  • تهیه بیزینس پلن و دریافت تاییدیه از متقاضی.
  • انجام کلیه‌ی مراحل اداری و حقوقی ثبت شرکت به نمایندگی از متقاضی در اسلواکی.
  • اخذ وقت سفارت اسلواکی و خدمات دریافت ویزا.
  • اخذ ویزای همراه برای خانواده متقاضی و سایر سهامداران شرکت.
  • یک سال مشاوره‌ی رایگان مالیاتی.
  • راهنمایی متقاضیان در مراحل آماده‌سازی کامل مدارک.

برای بهره‌مندی از مشاوره‌ی رایگان با کارشناسان اقلیما در ارتباط باشید.
 

سایت: https://eqlimagroup.com

شماره تماس: 02191006550

  • شقایق زرگر