گروه گردشگری، مهاجرتی و آموزشی اقلیما

گروه اقلیما شرکتی فعال در حوزه‌ی خدمات بین‌المللی است که با اتکا بر دانش و پژوهشِ اعضایی متعهد و کاردان، درچهار سال گذشته به سرعت در حال رشد و گسترشِ فعالیت‌های حرفه‌ای خود بوده است. سوالات مهاجرتی خود را از کارشناسان متخصص ما بپرسید.

گروه گردشگری، مهاجرتی و آموزشی اقلیما

گروه اقلیما شرکتی فعال در حوزه‌ی خدمات بین‌المللی است که با اتکا بر دانش و پژوهشِ اعضایی متعهد و کاردان، درچهار سال گذشته به سرعت در حال رشد و گسترشِ فعالیت‌های حرفه‌ای خود بوده است. سوالات مهاجرتی خود را از کارشناسان متخصص ما بپرسید.

۴ مطلب در مرداد ۱۴۰۲ ثبت شده است

حساب بانکی بین المللی چیست؟

دوشنبه, ۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۲۸ ق.ظ

منظور از افتتاح حساب بانکی بین المللی چیست؟ چگونه می‌توان در خارج از ایران افتتاح حساب بانکی بین المللی کرد؟ برای انجام چه کارهایی لازم است تا حساب بانکی بین المللی داشته باشیم؟ مزایای داشتن حساب بانکی بین المللی چیست؟ بهترین بانک‌ها برای افتتاح حساب بانکی بین المللی کدامند؟ چند نوع حساب بانکی بین المللی وجود دارد؟ مدارک مورد نیاز برای افتتاح حساب بانکی بین المللی چیست؟ امکان استفاده از چه خدماتی پس از افتتاح حساب بانکی بین المللی وجود دارد؟ ویژگی‌هایی که باید بانک افتتاح کننده‌ی حساب بین المللی داشته باشد، چیست؟ چه کارت‌های اعتباری‌ای را می‌توان با داشتن حساب بانکی بین المللی دریافت کرد؟

حساب بانکی بین المللی، حسابی است که در کشوری خارج از محل زندگی متقاضی افتتاح شده و امکان انجام تبادلات و تراکنش‌های مالی مانند واریز و دریافت ارز، ارسال حواله و ... را به صورت جهانی به دارنده‌ی آن می‌دهد. در بیشتر بانک‌ها جهان، امکان افتتاح حساب بانکی بین المللی وجود دارد؛ حتی در گذشته و پیش از اعمال تحریم‌های اقتصادی و بانکی علیه ایران امکان افتتاح چنین حسابی در بانک‌های ایرانی نیز وجود داشت.

اما در حال حاضر اکثر کشورهای جهان ایران و شهروندان ایرانی را تحریم کرده‌اند و اجازه‌ی افتتاح حساب بانکی بین المللی را به آنها نمی‌دهند. به همین جهت در بیشتر بانک‌های خارجی تنها با داشتن تابعیت یا اقامت کشور مقصد، اجازه‌ی افتتاح حساب به ایرانیان داده می‌شود. از این میان برخی بانک‌ها در کشورهای اروپایی همچنان به ایرانیان اجازه‌ی افتتاح حساب بدون اقامت و یا سکونت در آن کشور را می‌دهند که در این مقاله به بررسی آنها خواهیم پرداخت.

حساب بانکی بین المللی

داشتن حساب بانکی بین المللی چه کاربردهایی دارد؟

داشتن حساب بانکی‌ای که امکان تبادل آزادانه ارز را در سرتاسر جهان فراهم کند، در عصر حاضر یکی از مهمترین اقدامات است. قرن بیست و یک، قرن ارتباطات است و وجود موانعی چون تحریم‌های اقتصادی، بانکی و مالی سبب ایجاد اختلال در روند ارتباط مردمان جهان می‌شود.

 متاسفانه ایران هم جز کشورهایی است که چنین محدودیت‌هایی بر سر راه شهروندان آن قرار گرفته‌است. به همین دلیل افتتاح یک حساب بانکی بین المللی در سریع‌ترین زمان ممکن در یک کشور خارجی که اجازه‌ی افتتاح حساب را به شهروندان ایران بدهد، بسیار حائز اهمیت است. با داشتن این حساب بین المللی می‌توانید:

  • انواع کارت‌های اعتباری چون کردیت کارت و دبیت کارت را دریافت کرده و از سراسر سایت‌های پذیرنده‌ی این کارت‌ها خرید کنید.
  • انواع هتل‌ها را از سایت‌های جهانی مانند بوکینگ رزرو کنید و از تخفیفات سراسری این سایت‌ها استفاده کنید.
  • بلیط‌ هواپیمای ایرلاین‌های مختلف را از سرتاسر جهان به قیمت ارزانتر خریداری کنید.
  • بازی‌های مخصوص انواع کنسول‌ها (ایکس باکس یا پلی استیشن) را به صورت آنلاین خریداری کنید.

 

  • برای خرید نرم‌افزارها و اشتراک انواع اپلیکیشن‌های مرتبط با گوگل پلی، مایکروسافت، اپل و نتفلیکس و ... اقدام کنید.
  • هزینه‌ی سرور و یا سرویس‌های مرتبط با هاست یا سایت خود را به صورت مستقیم پرداخت کنید.
  • به پی پال وصل شده و از این طریق انتقال و یا دریافت وجه داشته باشید.
  • به درگاه بانکی استرایپ متصل شوید.
  • به صورت بین المللی و دورکار فعالیت کرده و دستمزد خود را از طریق حساب بانکی بین المللی‌تان دریافت کنید.
  • اپلیکیشن فی و یا شهریه دانشگاه خود و یا فرزندانتان را که مشغول به تحصیل در خارج از کشور هستند، بپردازید.
  • در آزمون‌های بین المللی و یا دوره‌های آموزشی مختلف ثبت‌نام کنید.
  • بدون داشتن نگرانی از بابت حمل پول نقد، و با واریز وجه به حساب بانکی خود در سرتاسر جهان سفر کنید و هزینه‌های سفر خود را آنلاین پرداخت کنید.
  • از امکان فعالسازی ارزهای مختلفی چون دلار، یورو، پوند، درهم امارات، ریال کویت و ... استفاده کرده و بدون پرداخت هزینه‌ای اضافی به صرافی‌ها پول خود را change  کنید.

حساب خارجی

انواع حساب بانکی بین المللی

افتتاح حساب بانکی بین المللی به دو صورت امکان پذیر است: افتتاح حساب بانکی بین المللی شخصی (شخص حقیقی) و افتتاح حساب بانکی بین المللی شرکتی (شخص حقوقی). با انتخاب هر یک از این دو نوع، لیست مدارک مورد نیاز، هزینه‌ی افتتاح حساب، امکانات ارائه شده و ... تغییر خواهد کرد. همچنین کاربری هر یک از این دو نوع حساب تفاوت‌هایی دارد که باید براساس انتظارات و اهداف فرد از یک حساب، نوع مناسب برای وی مشخص شده و افتتاح حساب صورت گیرد.

  1. افتتاح حساب بانکی بین المللی شخصی (شخص حقیقی):

افتتاح این نوع حساب برای هر شخصی در صورت ارائه‌ی مدارک مورد نیاز امکان پذیر است. افراد با داشتن این حساب می‌توانند گواهی تمکن مالی مورد نیاز برای اخذ ویزای کشورهای مختلف را ارائه کنند. توجه داشته باشید که اگر دارای تابعیت دومی نیستید، باید بانک‌هایی را انتخاب کنید که بدون نیاز به شرط اقامت در کشور مقصد، به شما اجازه‌ی افتتاح حساب دهند.

  1. افتتاح حساب بانکی بین المللی شرکتی (شخص حقوقی):

افرادی می‌توانند این نوع حساب را افتتاح کنند که یک شرکت را به صورت قانونی در کشور مقصد، به ثبت رسانده باشند. این نوع حساب بیشتر مورد استفاده افراد کارآفرین، تاجر و کارخانه‌دار و ... است.

 

آشنایی با انواع کارت‌های بانکی متصل به حساب بانکی بین المللی

پیشرفت تکنولوژی سبب ایجاد تغییر در شیوه‌های کاری مختلفی در حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی، ارتباطی و ... شده و روند انجام کارها را ساده‌تر از گذشته کرده است. در عصر حاضر دیگر تنها پرداخت با پول نقد و یا مراجعه حضوری به بانک جهت نقل و انتقال پول تنها روش انجام معاملات تجاری نیست؛ بلکه افراد می‌توانند از انواع کارت‌ها و روش‌های پرداختی برای تبادلات ارزی استفاده کنند.

در این بخش از مقاله قصد داریم به بررسی این کارت‌های اعتباری و درگاه‌های پرداختی بپردازیم. کارت‌های بانکی‌ای که پس از افتتاح حساب بانکی بین المللی به افراد تعلق می‌گیرند دارای دو دسته‌بندی مهم هستند:

کارت‌های بانکی براساس نوع کارت فیزیکی که عبارتند از:

  • دبیت کارت (Debit Card):

دبیت کارت‌ها یا کارت‌های نقدی به حساب بانکی بین المللی متصل هستند و تا زمانی که دارای موجودی نباشند، امکان برداشت پول و یا نقل و انتقال را به دارندگان کارت نمی‌دهند. (همانند کارت‌های بانکی استفاده شده در ایران.)

  • کردیت کارت (Credit Card):

کردیت کارت‌ها نوعی کارت اعتباری هستند که امکان دریافت آنها از بانک وجود دارد و با داشتن آن، بانک به شخص اجازه می‌دهد تا حتی در صورت عدم داشتن موجودی و با داشتن اعتبار در نزد بانک، از آن استفاده کرده و خرید خود را انجام دهند. هر چه مشتریان خوش حساب‌تر باشند، اعتبار و سقف خرید آنها بیشتر خواهد بود. در نهایت نیز می‌توانند به روش‌های مختلف، بازپرداخت آن را انجام دهند.

  • کارت‌های پیش ‌پرداخت  (Pre-Paid):

برای دریافت این کارت‌، لزومی ندارد که حتما دارای حساب بانکی باشید و کارت شما نیز به حساب بانکیتان متصل نخواهد بود. این کارت همانند کارت‌های هدیه‌ی ایرانی است و متقاضیان می‌توانند آن را از فروشگاه‌های زنجیره‌ای مختلف تهیه کنند. کارت‌های پیش پرداخت به دو صورت ارائه می‌شوند: یک بار مصرف و قابل شارژ مجدد.

براساس درگاه پرداخت:

  • ویزا کارت (Visa Card)
  • مستر کارت (Card Master)

ویزا و مستر دو درگاه بین المللی پرداخت هستند و بانک‌های خارجی در صورت اتصال به آنها، کارت‌های ویزا کارت و مستر کارت را صادر خواهد کرد. تقریبا اکثر بانک‌ها به این دو درگاه متصل هستند و امکان انجام تبادلات ارزی را در سطوح گسترده و جهانی به دارندگان خود می‌دهند. (همانند شبکه شتاب ایرانی)

حساب بین المللی

مدارک مورد نیاز برای افتتاح حساب بانکی بین المللی

با توجه به نوع حساب بانکی‌ بین المللی که قصد افتتاح آن را دارید (حساب شخصی یا شرکتی)، لیست مدارکی که باید ارائه کنید متفاوت خواهد بود. از این رو در این بخش از مقاله به بررسی جداگانه لیست مدارک این دو گروه می‌پردازیم.

لیست مدارک مورد نیاز برای حساب شخصی (اشخاص حقیقی):

  • ارائه اصل و فتوکپی پاسپورت و مدارک هویتی ایرانی (شناسنامه و کارت ملی)
  • ارائه سند ملک یا اجاره‌نامه‌ای از محل سکونت و یا قبض آب، برق، گاز، یا تلفن به زبان انگلیسی. (ترجمه رسمی برای اثبات آدرس محل سکونت)
  • تکمیل فرم درخواست افتتاح حساب متقاضی
  • گواهی اشتغال به کار یا اسناد شغلی
  • ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی که دارای موجودی حداقل 100 دلاری باشد. (و یا معادل آن)

لیست مدارک مورد نیاز برای حساب شرکتی (اشخاص حقوقی):

  • ارائه اصل و فتوکپی پاسپورت سهامداران شرکت
  • ارائه شماره شناسایی مالیاتی در ایران
  • ارائه وکالت‌نامه دریافت کد مالیاتی در پرتغال
  • تکمیل فرم درخواست افتتاح حساب بانکی شرکتی
  • ارائه آگهی تاسیس شرکت
  • ارائه اساسنامه یا شرکت‌نامه
  • مشخص کردن اطلاعات دقیق پیرامون شرکت مانند: نام، میزان سرمایه موجود، آدرس شرکت، تعداد سهام‌داران و مدیران مجموعه و معرفی حسابدار رسمی شرکت.

 

 

خدمات ارائه شده پس از افتتاح حساب بانکی بین ‌المللی

هر متقاضی‌ای در زمان افتتاح حساب بانکی بین المللی دارای برخی انتظارات است و می‌خواهد از خدمات مختلف ارائه شده به واسطه‌ی حساب خود، استفاده کند. با افتتاح حساب بانکی بین المللی در بانک‌های میلینیوم پرتغال و آلفا بانک یونان به کمک گروه اقلیما، می‌توانید از خدمات زیر بهره‌مند شوید:

  • افتتاح حساب مادام‌العمر، بدون ریسک بلوکه شدن حساب.
  • دریافت کد سوئیفت (Swift Code)  برای دریافت و یا انجام نقل و انتقالات ملی در بانک‌های سراسر جهان.
  • دریافت کد آی‌بن (IBAN) یا شماره حساب بانکی بین‌المللی.
  • امکان دریافت انواع کارت‌های بانکی ویزا و مستر از نوع دبیت کارت یا کردیت کارت.
  • امکان دریافت وجه نقد در دستگاه‌های خودپرداز حوزه‌ی شنگن.
  • مدیریت حساب بدون دخالت شخص واسطه.
  • امکان استفاده از اینترنت بانک و همراه بانک بدون محدودیت.
  • امکان دریافت گزارش حساب بانکی و یا گواهی تمکن مالی به زبان انگلیسی.
  • نقل و انتقال پول بدون محدودیت و سقف برداشت.

دبیت کارت

ویژگی‌هایی که باید بانک افتتاح کننده‌ی حساب بین المللی داشته باشد چیست؟

هدف از افتتاح حساب بانکی بین المللی در بانکی خارجی، تسهیل تجارت در بازارهای جهانی و داشتن تبادلات ارزی آزادانه است. به همین دلیل باید بانک‌هایی را انتخاب کرد که دارای پشتوانه قوی مالی بوده و ریسک بلوکه شدن حساب شما در آن کمتر است. دلیل بلوکه کردن حساب، همکاری و امضای قرارداد توسط بانک در جهت تحریم‌های علیه ایران است؛ معمولا امکان امضای چنین قراردادی در بانک‌های دولتی بیشتر است. از این رو پیشنهاد ما به شما، بانک‌های خصوصی است.

بانک‌های خصوصی ازادی عمل بیشتری دارند و در مقابل شهروندان کشورهایی که تحت تحریم هستند انعطاف پذیری بیشتری دارند. از طرفی بانکی که انتخاب می‌کنید بهتر است پذیرای افتتاح حساب با حداقل مبلغ مورد نیاز، میزان کارمزد معقول و مناسب داشته باشد و امکان برداشت پول بدون سقف برداشت را فراهم کند.

 

پیشنهاد ما به شما، افتتاح حساب بانکی بین المللی در حوزه‌ی شنگن است؛ چرا که براساس قوانین مالی و بانکی اتحادیه‌‌ی اروپا، بانک‌ها نمی‌توانند در صورت قانونی بودن فعالیت بانکی متقاضی حساب وی را بلوکه کنند. در نتیجه سرمایه شما در نوسانات مختلف ارزی حفظ شده و در امان خواهد بود.

ما در گروه اقلیما با افتتاح حساب بانکی بین المللی در بانک‌های میلنیوم بی.سی.پی پرتغال (Millennium BCP) و آلفا بانک یونان (Alpha Bank)، آماده‌ی ارائه خدمت و تضمین امنیت حساب و سرمایه‌ی شما هستیم. برای دریافت مشاوره‌ی رایگان با کارشناسان اقلیما به شماره 02191006550 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

داشتن حساب بانکی بین المللی چه مزایایی دارد؟

امکان خرید آنلاین از تمامی سایت‌های جهانی، رزرو هتل و خرید بلیط پرواز با تخفیف، خرید نرم‌افزار و اشتراک‌ اپلیکیشن‌های مختلف، دریافت دستمزد فریلنسری و ... با داشتن حساب بانکی بین المللی امکان پذیر است.

چه خدماتی را با افتتاح حساب بانکی بین المللی دریافت خواهیم کرد؟

با افتتاح حساب بانکی بین المللی شماره حساب بانکی بین‌‌المللی یا آی‌‌بن (IBANکد سوئیفت (Swift Code)، انواع کارت‌های اعتباری کردیت کارت و دبیت کارت و ... دریافت خواهید کرد.

مدارک مورد نیاز برای افتتاح حساب بانکی بین المللی برای شخص حقیقی چیست؟

اگر یک شخص حقیقی بخواهد افتتاح حساب بین المللی انجام دهد باید مدارکی چون: تصویر پاسپورت، سند ملکی یا اجاره نامه، شماره شناسایی مالیاتی در ایران و ... ارائه کند.


 

سایت: https://eqlimagroup.com

شماره تماس: 02191006550

 

  • شقایق زرگر

ویزای شینگن

يكشنبه, ۲۲ مرداد ۱۴۰۲، ۰۴:۲۸ ب.ظ

ویزای شینگن چیست؟ دسته‌بندی ویزای شینگن به چه صورت است؟ چقدر طول می‌کشد تا بتوانیم ویزای شینگن بگیریم؟ چه کشورهایی عضو پیمان شینگن هستند؟ برای گرفتن ویزای شینگن چه شرایطی باید داشته باشیم؟ مراحل مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن چیست؟ برای دریافت ویزای شینگن چه مدارکی باید داشته باشیم؟ گردش حساب بانکی برای ویزای شینگن باید چند ماهه باشد؟ معمولا مدت اعتبار ویزای شینگن چند روزه است؟

پس از لغو قرارداد ویزا بین ایران و 9 کشور اروپای غربی در سال 1359، اخذ ویزای اروپا برای ایرانیان اجباری شد. در قاره اروپا کشورهای بسیاری وجود دارد که هر یک مجوزی ویژه برای ورود به کشورشان صادر می‌کنند؛ از میان تمام این کشورها، 27 کشور اروپایی در پیمانی مشترک به نام پیمان شینگن را امضا کرده‌اند که به موجب آن، شهروندان این 27 کشور اجازه سفر آزادانه در حوزه‌های مشخص شده را دارند.

پس از عقد پیمان شینگن، مجوز ورود به این 27 کشور که عبارتند از:  کشورهای اتریش، بلژیک، چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، لوکزامبورگ و کرواسی، به صورت کلی به نام ویزای شینگن شناخته شد. در این مقاله قصد داریم تا به توضیح هر چه بیشتر نکات و مراحل مربوط به اخذ این ویزا بپردازیم. با ما همراه باشید.

ویزای شینگن

آشنایی با انواع ویزای شینگن

ویزای شینگن براساس مدت زمان و نوع اقامت متقاضیان، به چند دسته تقسیم می‌شود:

ویزای تایپ A:  این ویزا، به ویزای ترانزیت فرودگاهی یا Airport Transit Visa شناخته می‌شود و دارنده آن می‌تواند وارد منطقه شینگن شده و بدون داشتن اجازه خروج از سالن ترانزیت فرودگاه، برای توقف و انتظار برای تعویض پرواز خود به مقصدی دیگر اقدام کند.

ویزای تایپ B: این نوع ویزا نیز نوعی دیگر از ویزاهای ترانزیت و حمل و نقلی است که به دارنده آن اجازه می‌دهد تا ظرف مدت حداکثر 5 وارد منطقه شینگن شده و از طریق یکی از راه‌های حمل و نقلی (قطار، خودروی شخصی، اتوبوس و هواپیما) از این منطقه گذشته و به کشور مقصد خود وارد شود.

ویزای تایپ C: این ویزا مناسب سفرهای کوتاه مدت افرادی است که به قصد گردشگری، شرکت در همایش یا رویداد ورزشی، علمی، کاری، بازدید از خانواده و ... و به مدت به مدت حداکثر 90 روز به ازای هر 6 ماه از سال، می‌خواهند وارد حوزه‌ی شینگن شده و در کشور مد نظر خود اقامت داشته باشند. این ویزا براساس شرایط و تقاضای افراد به سه صورت صادر می‌شود:

  • ویزای سینگل شینگن یا ویزای یک بار ورود (SINGLE-ENTRY)
  • ویزای دوبار ورود شینگن (DOUBLE-ENTRY)
  • ویزای مولتیپل شینگن یا ویزای چند بار ورود (MULTIPLE-ENTRY)

ویزای تایپ D: افرادی که قصد اقامت بلندمدت را در حوزه‌ی شینگن دارند، می‌بایست این نوع ویزا را تهیه کنند. سفر بلندمدت شامل سفر به نیت تحصیل، کار، زندگی، استفاده از خدمات پزشکی و درمانی و ... می‌باشد. این نوع ویزا نیز براساس هدف از سفر متقاضی، به دو صورت سینگل و یا مولتیپل صادر می‌شود.

ویزای اعتباری محدود منطقه‌ای Limited territorial validity visas (LTV): این ویزا برای افرادی صادر می‌شود که به دلایل پناهندگی و یا داشتن پرونده‌های نقض حقوق بشری وارد این حوزه می‌شوند و می‌توانند تنها به مدتی محدود در کشورهایی خاص که در ویزا ذکر می‌شوند، اقامت داشته باشند.

ویزای شنگن

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن

برای گرفتن ویزای شینگن متقاضیان باید دارای برخی شرایط باشند تا درخواست آنها رد نشود و بتوانند بدون بروز کوچکترین مشکلی به کشور اروپایی مدنظر خود وارد شوند. این شرایط عبارتند از:

  • داشتن برنامه‌ای مشخص و تعیین هدف از سفر:

برای ورود به حوزه‌ی شینگن باید برنامه‌ای دقیق و منطقی برای سفر و اقامت خود داشته باشید. آفیسری که پرونده شما را بررسی می‌کند باید بتواند جزئیات برنامه سفر و بازدید از کشور را مشاهده کند و بداند به مدت چند روز و با چه هدفی وارد کشور می‌شوید و در کجا اقامت خواهید داشت.

  • برخورداری از میزان تمکن مالی لازم:

از موارد دیگری که آفیسر پرونده بررسی می‌کند، داشتن تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینه‌ها و مخارجتان در طول مدت اقامت در کشور مد نظر است. آفیسر باید متقاعد شود که شما می‌توانید بدون بروز مشکلی هزینه‌های سفر را تامین کنید و از شخص دیگری کمکی دریافت نکنید.

  • داشتن گردش حساب بالا:

داشتن گردش حساب بانکی بالا در 6 ماه اخیر، از جمله دیگر مواردی است که آفیسر پرونده براساس آن تصمیم می‌گیرد که آیا شما شایستگی اخذ ویزای شینگن را دارید یا خیر؟ این گردش حساب بانکی به صورت ترجمه انگلیسی (یا زبان مد نظر سفارت) از طریق بانک تهیه شده و در اختیار آفیسر پرونده قرار می‌گیرد.

  • نداشتن منع ورود به حوزه‌ی شینگن:

متقاضی نباید حز افرادی باشد که توسط اعضای شینگن تحریم شده است و یا برای امنیت ملی، سلامت همگانی، سیاست‌های عمومی و داخلی و روابط بین‌الملل تهدید محسوب شود.

 

برای گرفتن ویزای شینگن چه مراحلی را باید طی کرد؟

برای اخذ ویزای شینگن طی کردن برخی مراحل به صورت اینترنتی و حضوری لازم است. اگر صفر تا صد مراحل دریافت ویزا را به آژانس مسافرتی و مهاجرتی معتبری چون اقلیما بسپارید، دیگر لازم نیست تا مراحل اینترنتی اخذ ویزا مانند تکمیل فرم و درخواست وقت سفارت و ... را خودتان انجام دهید. اما اگر به هر دلیلی تصمیم گرفتید تا تمامی کارهای اخذ ویزای شینگن را خودتان انجام دهید، مراحلی که باید طی کنید عبارت است از:

مرحله اول:

مشخص کردن کشور مقصد و هدف از سفر؛ انجام بررسی‌های دقیق در این مرحله به این دلیل دارای اهمیت است که مشخص شود براساس هدف شما به چه مدت زمان برای اقامت در کشور مربوطه نیاز خواهید داشت و باید چه ویزایی را تهیه کنید.

مرحله دوم:

مراجعه اینترنتی به سامانه سفارت یا کنسولگری کشور مقصد؛ اگر قصد ورود به کشورهایی چون آلمان، ایتالیا، انگلیس، فرانسه و ... را دارید، باید از طریق ورود به سامانه کارگزاری‌های طرف قرارداد سفارت این کشورها مانند ویزامتریک، وی اف اس گلوبال، کارگزاری کاکس و ... درخواست صدور ویزا دهید.

مرحله سوم:

پس از ورود به سامانه مربوطه، یک حساب کاربری ایجاد کنید و سپس درخواست گرفتن وقت سفارت برای صدور ویزای مورد نظر خود را بدهید. به دلیل زمانبر بودن روند صدور ویزا، پیشنهاد می‌کنیم که حداقل 15 روز قبل از شروع سفر گردشگری برای ارائه درخواست ویزا اقدام کنید.

مرحله چهارم:

فرم درخواست ویزا را به دقت تکمیل کنید. دانلود و دریافت این فرم از طریق سامانه سفارت یا کنسولگری و یا کارگزاری مربوطه امکان پذیر است. تمامی بخش‌ها را به دقت کامل کنید و سپس دو نسخه از فرم را تهیه کرده و امضا کنید. پیشنهاد میکنیم اگر تسلطی بر زبان انگلیسی ندارید و یا تاکنون فرم ویزا را تکمیل نکرده‌اید، در این مرحله از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید؛ چرا که این فرم، فرمی تخصصی است.

مرحله پنجم:

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن را تهیه کنید. لیست مدارک براساس هدف از سفر و نوع ویزای متقاضی، متفاوت خواهد بود؛ اما برخی از مدارک مانند پاسپورت معتبر، عکس پرسنلی، گردش حساب بانکی، تمکن مالی، رزرو بلیط پرواز و هتل، تکمیل فرم درخواست ویزا و ... عمومی بوده و در لیست مدارک مورد نیاز برای هر نوع ویزایی وجود دارد.

مرحله ششم:

در تاریخ مقرر شده از سوی سفارت، در سفارت حاضر شده و برای شرکت در جلسه مصاحبه حضوری و یا تحویل مدارک و انجام مراحل انگشت نگاری و گرفتن عکس بیومتریک در راس ساعت و زمان مقرر شده اقدام کنید. اگر نوع ویزا و کشور مقصد شما نیازمند مصاحبه حضوری باشد، سعی کنید به دقت و صادقانه به تمامی سوالات پاسخ دهید و از تحویل مدارک تقلبی و جعلی به شدت بپرهیزید.

مرحله هفتم:

هزینه مصوب شده برای صدور ویزای شینگن را براساس نوع کشور مقصد و ویزای درخواستی و سن متقاضی، بپردازید. این هزینه به صورت پول نقد و به دلار و یورو از متقاضی دریافت می‌شود.

مرحله هشتم:

منتظر صدور ویزای شینگن و اعلام نتیجه نهایی از سوی سفارت کشور مربوطه باشید. معمولا نتیجه درخواست متقاضیان پس از گذشت 15 روز اعلام می‌گردد، اما گاه ممکن است بررسی‌های مربوطه بیشتر طول کشیده و مجبور به انتظار تا 45 روز هم شوید.

ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن

مدارکی که برای گرفتن ویزای شینگن باید به سفارت ارائه کنید عبارتند از:

ارائه اصل پاسپورت و پاسپورت‌های قبلی (در صورت وجود): پاسپورت باید حداقل 6 ماه از تاریخ ورود شما به کشور مقصد دارای اعتبار بوده و دو صفحه‌ی سفید روبه روی هم داشته باشد.

ارائه‌ی سه قطعه عکس پرسنلی 3.5 * 4.5 رنگی، تمام رخ و با زمینه سفید که در شش ماه اخیر گرفته شده است.

ارائه اصل و ترجمه شناسنامه

ارائه اصل مدارک گردش حساب بانکی 3 ماهه با مهر و امضاء بانک به زبان انگلیسی.

ارائه اصل و ترجمه اسناد ملکی مانند: ساختمان، زمین یا باغ.

ارائه اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی به همراه نامه مرخصی و سه فیش آخر حقوقی، پروانه پزشکی، کارت نظام پزشکی معتبر در سال جاری
  • وکلا: پروانه وکالت
  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی به همراه نامه مرخصی یا نامه از سازمان محل خدمت با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی براساس تاریخ سفر،ارائه 3 فیش آخر حقوقی.
  • بازنشسته‌ها:ارائه آخرین حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.
  • مشاغل غیردولتی: ارائه گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت زمان اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی به همراه نامه مرخصی،  سابقه بیمه تامین اجتماعی و ارائه سه فیش آخر حقوقی.
  • درصورت خویش فرما بودن: ارائه جواز کسب یا آگهی تاسیس شرکت، آخرین تغییرات مربوط به سمت شغلی و تغییر آدرس شرکت یا کارت مباشرت.
  • معلمان، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها: ارائه اصل حکم کارگزینی به همراه نامه مرخصی یا گواهی اشتغال با ذکر مدت زمان اشتغال به کار، سمت و میزان حقوق دریافتی، ذکر نامه مرخصی براساس تاریخ سفر، ارائه سه فیش آخر حقوقی و سایقه بیمه.
  • دانش‌آموزان، دانشجویان:ارائه اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل.
  • خانم‌های خانه‌دار: ارائه اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر.

ارائه اصل و ترجمه انگلیسی رضایت‌نامه رسمی و محضری برای فرزندان زیر 18 سالی که می‌خواهند بدون والدین و یا به همراه یکی از آنها سفر کنند.

ارائه فرم اطلاعات تکمیل شده برای هر یک از متقاضیان.

 

متقاضیان گرامی توجه داشته باشید که لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن برحسب تایپ ویزا، تفاوت‌هایی دارد. اگر نوع خاصی از ویزا مد نظرتان است، برای اطلاع از لیست مورد نیاز آن با مشاوران اقلیما به شماره 02191006550 تماس بگیرید.

 

سوالات متداول

برای گرفتن ویزای شینگن داشتن چه شرایطی نیاز است؟

شرایطی چون عدم داشتن منع قانونی برای ورود، گردش حساب بانکی بالا، تمکن مالی کافی و داشتن برنامه‌ای دقیق از شرح سفر.

اگر به قصد استفاده از خدمات پزشکی و درمانی به کشورهای حوزه‌ی شینگن سفر کنیم، چه نوع ویزایی باید بگیریم؟

براساس مدت زمانی که مداوای متقاضی طول می‌کشد، می‌توان ویزای تایپ C یا  Dگرفت.

چقدر طول می‌کشد تا ویزای شینگن صادر شود؟

معمولا 15 الی 30 روز طول می‌کشد تا درخواست ویزای متقاضیان بررسی شده و به درخواست آنها پاسخ داده شود.
 

سایت: https://eqlimagroup.com

شماره تماس: 02191006550

  • شقایق زرگر

ویزای تمکن مالی

چهارشنبه, ۱۱ مرداد ۱۴۰۲، ۱۱:۰۷ ق.ظ

تمکن مالی به چه معناست؟ منظور از ویزای تمکن مالی چیست؟ چگونه می‌توان ویزای تمکن مالی کشورهای مختلف را گرفت؟ برای اخذ ویزای تمکن مالی پرتغال چه شرایطی مورد نیاز است؟ برای گرفتن ویزای تمکن مالی اسپانیا، یونان و اتریش چه شرایطی را باید متقاضیان داشته باشند؟ چه کشورهایی ویزای تمکن مالی صادر می‌کنند؟ ویزای تمکن مالی چقدر اعتبار دارد؟ آیا برای کشور فرانسه نیز می‌توان ویزای تمکن مالی گرفت؟ چه مدارکی را باید ارائه کنیم تا بتوانیم ویزای تمکن مالی بگیریم؟ آیا با گرفتن ویزای تمکن مالی می‌توان اقامت دائم گرفت؟

روش‌های مختلفی برای مهاجرت به کشورهای اروپایی وجود دارد که هر یک شرایط خاص خود را دارند و مستلزم ارائه‌ی مدارک مختلف هستند؛ برخی از این روش‌ها پرهزینه‌تر و برخی کم‌هزینه‌تر هستند و متقاضیان می‌توانند براساس بودجه‌ی خود، مناسب‌ترین روش را انتخاب کنند. یکی از راه‌هایی که تقریبا پرهزینه است، اخذ اقامت از طریق ویزای تمکن مالی است.

در این روش متقاضی باید ثابت کند که از سرمایه و درآمد کافی برای گذران زندگی خود در کشور مقصد برخوردار است. دارندگان ویزای تمکن مالی در اکثر مواقع اجازه‌ی کار ندارند و باید با سرمایه و درآمد قبلی خود، هزینه‌های زندگی را بپردازند. در ادامه‌ی این مقاله به بررسی کامل شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای تمکن مالی در کشورهای مختلف خواهیم پرداخت. با اقلیما همراه باشید.

ویزای تمکن مالی

منظور از ویزای تمکن مالی چیست؟

ویزای تمکن مالی نوعی مجوز اقامت است که معمولا کشورهای اروپایی آن را صادر می‌کنند و از این طریق به متقاضیانی که از سرمایه و درآمد ماهیانه کافی برای زندگی در اروپا بدون کار کردن در کشور مقصد برخوردارند، فرصت اخذ اقامت دائم اروپا را می‌دهند. معمولا ویزای تمکن مالی با نام‌های دیگری چون «ویزای خودحمایتی»، «ویزای بازنشستگی» و «ویزای سرمایه‌داری» نیز شناخته می‌شود که منظور از تمامی این موارد، یک چیز است و آن اقامت با سرمایه‌ی کافی و بدون نیاز به کار در کشور مقصد است.

اگر شما از جمله افرادی باشید که موفق به اخذ ویزای تمکن مالی شده‌اند، با نام Financially Independent Person شناخته خواهید شد و این عبارت بیانگر این موضوع خواهد بود که شما فردی مستقل از نظر مالی هستید و می‌توانید بدون هیچگونه حمایت متفرقه‌ای از پس مخارج زندگی خود برآیید.

توجه داشته باشید که برای اخذ ویزای تمکن مالی، لازم نیست که حتما بازنشسته شده باشید؛ بلکه می‌توانید در ایران مشغول به کار بوده و از حقوق ماهانه ثابتی برخوردار باشید و سرمایه اولیه‌ای نیز در حساب بانکیتان داشته باشید. در این صورت می‌توانید به همراه خانواده‌ی خود به کشورهای صادر کننده‌ی این ویزا، مهاجرت کنید.

  1. مزایای اخذ ویزای تمکن مالی:
  • در ابتدا ویزای یکساله‌ی اقامت موقت دریافت خواهید کرد که قابل تمدید است. 
  • می‌توانید بعد از گذشت 5 سال ویزای اقامت دائم اروپا را دریافت کنید.
  • بعد از گذشت 7 الی 10 سال (براساس شرایط کشور مقصد) امکان اخذ شهروندی اروپا وجود دارد.
  • با داشتن ویزای تمکن مالی می‌توانید آزادانه در حوزه‌ی شنگن سفر و رفت‌وآمد کنید.
  • امکان تحصیل رایگان و یا مقرون به‌صرفه در مدارس و دانشگاه‌های اروپا برای فرزندانتان.
  • پس از اخذ اقامت دائم می‌توانید در کشور مقصد مشغول به کار شده و کسب‌وکار خودتان را راه‌اندازی کنید.
  • امکان استفاده از خدمات بیمه درمانی برای متقاضی و خوانواده‌تان.

 

چه کشورهایی ویزای تمکن مالی صادر می‌کنند؟

همانطور که قبلا گفته شد، ویزای تمکن مالی بیشتر مربوط به کشورهای اروپایی است و البته باید بدانید که تمامی این کشورها، ویزای تمکن مالی صادر نمی‌کنند. به همین دلیل هم باید از لیست کشورها و شرایط صدور ویزای تمکن مالی آنها مطلع باشید تا بتوانید براساس شرایط خود و انتظاراتتان از کشور مقصد، بهترین گزینه را انتخاب کنید. برای راهنمایی هرچه بهتر شما همراهان گرامی در ادامه‌ی این مقاله لیست کشورهای صادرکننده‌ی ویزای تمکن مالی را به همراه شرایط و سرمایه مورد نیاز، بیان خواهیم کرد.

  1. اخذ ویزای تمکن مالی فرانسه

اجازه‌ی کار: اجازه‌ی کار برای کارفرمای فرانسوی را در 5 سال اولیه اجازه کار ندارید ولی می‌توانید کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کرده و آن را مدیریت کنید.

حداقل میزان درآمد ثابت ماهانه مورد نیاز برای هر فرد: 3000 یورو برای متقاضی، 1400 یورو برای همسر و 750 یورو برای هر یک از فرزندان زیر 18 سال.

حداقل میزان سرمایه‌ی ‌اولیه برای هر فرد: حداقل 40 هزار یورو برای متقاضی اصلی، 20هزار یورو برای همسر، برای هر فرزند  10هزار یورو.

نیاز به مدرک زبان فرانسوی: ندارد.

شرایط مورد نیاز برای خرید و یا اجاره‌ی خانه: متراژ مورد قبول برای اجره و یا خرید خانه به ازای نفر، 15 مترمربع می‌باشد.

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ اقامت دائم اروپا: 5 سال

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ شهروندی اروپا: 7 سال

امکان همراهی اعضای خانواده: بله؛ همسر و فرزندان زیر 18 سال.

 

  1. اخذ ویزای تمکن مالی پرتغال

اجازه‌ی کار: در 5 سال اولیه اجازه کار ندارید.

حداقل میزان درآمد ثابت ماهانه مورد نیاز برای هر فرد: 760 یورو برای متقاضی، 380 یورو برای همسر، 228 یورو به ازای هر فرزند.

حداقل میزان سرمایه‌ی ‌اولیه برای هر فرد: 9120 یورو برای متقاضی، 4560 یورو برای همسر و 2736 یورو به‌ازای هر فرزند.

نیاز به مدرک زبان پرتغالی: ندارد.

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ اقامت دائم اروپا: 5 سال

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ شهروندی اروپا: 6 سال

امکان همراهی اعضای خانواده: بله؛ همسر و یا پارتنر متقاضی، والدین متقاضی، فرزندان زیر 18 سال (در صورت وجود وابستگی به دلایلی چون بیماری، فرزندان مجرد بالای 18 سال نیز می‌توانند ویزای همراه دریافت کنند.) و خواهر و برادر متقاضی در صورتی که از نظر قانونی سرپرست آنها متقاضی باشد.

 

  1. اخذ ویزای تمکن مالی یونان

اجازه‌ی کار: ندارد.

حداقل میزان درآمد ثابت ماهانه مورد نیاز برای هر فرد: 2000 یورو برای متقاضی، 400 یورو برای همسر و برای هر فرزند 300 یورو.

حداقل میزان سرمایه‌ی ‌اولیه برای هر فرد: 24000 یورو برای متقاضی، 4800 یورو برای همسر و 3600 یورو برای هر فرزند.

نیاز به مدرک زبان: ندارد.

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ اقامت دائم اروپا: 5 سال

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ شهروندی اروپا: 7 سال

امکان همراهی اعضای خانواده: بله؛ برای همسر و فرزندان زیر 18 سال

 

  1. اخذ ویزای تمکن مالی اسپانیا

اجازه‌ی کار: ندارد.

حداقل میزان درآمد ثابت ماهانه مورد نیاز برای هر فرد: 2500 یورو برای متقاضی، 1000 یورو برای همسر و 600 یورو به ازای هر فرزند.

حداقل میزان سرمایه‌ی ‌اولیه برای هر فرد: درآمد یکسال متقاضی و به ازای هر یک از اعضای خانواده 6500 یورو. (سرمایه مورد نیاز برای یک خانواده 4 نفره، 48500 یورو خواهد بود.)

نیاز به مدرک زبان: ندارد.

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ اقامت دائم اروپا: 5 سال

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ شهروندی اروپا: بعد از 10 سال زندگی بی‌وقفه در اسپانیا.

امکان همراهی اعضای خانواده: بله؛ همسر و فرزندان مجرد زیر 18 سال.

 

  1. اخذ ویزای تمکن مالی اتریش

اجازه‌ی کار: ندارید.

حداقل میزان درآمد ثابت ماهانه مورد نیاز برای هر فرد: 2000 یورو به‌ازای متقاضی، 1000 یورو برای همسر و 300 یورو به‌ازای هر فرزند.

حداقل میزان سرمایه‌ی ‌اولیه برای هر فرد: 24000 یورو برای متقاضی، 12000 یورو برای همسر و 3600 یورو برای هر فرزند.

نیاز به مدرک زبان: مدرک زبان آلمانی حداقل سطح A1

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ اقامت دائم اروپا: 5 سال

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ شهروندی اروپا: 6 سال

امکان همراهی اعضای خانواده: بله؛ برای همسر و فرزندان مجرد زیر 18 سال.

 

  1. اخذ ویزای تمکن مالی سوئیس

اجازه‌ی کار: ندارد.

حداقل میزان سرمایه‌ی ‌اولیه برای هر فرد: برای افراد بازنشسته و بالای 55 سال، 50000 یورو بابت هرسال از عمر شخص از سن کنونی‌اش تا 82 سالگی (سرمایه مورد نیاز برای یک شخص 62 ساله حدودا 1 میلیون یورو است) و برای افراد زیر 55 سال داشتن درآمد سالانه‌ای در حدود 400 هزار فرانک.

نیاز به مدرک زبان: ندارد.

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ اقامت دائم اروپا : 10 سال

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ شهروندی اروپا: 12 سال

امکان همراهی اعضای خانواده: بله؛ برای همسر و فرزندان مجرد زیر 18 سال.

 

  1. اخذ ویزای تمکن مالی ایتالیا

اجازه‌ی کار: ندارد.

حداقل میزان درآمد ثابت ماهانه مورد نیاز برای هر فرد: 2500 یورو برای متقاضی اصلی، 500 یورو برای همسر و 150 یورو برای هر فرزند.

حداقل میزان سرمایه‌ی ‌اولیه برای هر فرد: 3,000 یورو برای متقاضی ، 6000 یورو برای همسر و 1600 یورو برای هر فرزند.

نیاز به مدرک زبان: ندارد.

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ اقامت دائم اروپا: 5 سال

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ شهروندی اروپا: 10 سال

امکان همراهی اعضای خانواده: بله؛ برای همسر و فرزندان مجرد زیر 18 سال.

 

  1. اخذ ویزای تمکن مالی مالتا

اجازه‌ی کار: ندارد.

حداقل میزان درآمد سالانه: 100 هزار یورو

حداقل میزان سرمایه‌ی اولیه: 500 هزار یورو

نیاز به مدرک زبان: ندارد.

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ اقامت دائم اروپا: 1 تا 3 سال

مدت زمان مورد نیاز برای اخذ شهروندی اروپا: 1 تا 3 سال

امکان همراهی اعضای خانواده: بله؛ برای همسر و فرزندان مجرد زیر 27 سال.

 

اگرچه در بخش بالا شرایط کلی مورد نیاز برای اخذ ویزای تمکن مالی کشورهای مختلف مطرح شده است، با این حال بهتر است تا با مراجعه به کارشناسان متخصص در این زمینه شرایطتان مجددا سنجیده شود و با درنظر گرفتن میزان بودجه، شرایط اخذ ویزا، مدت زمان اعطای شهروندی، خواسته‌های متقاضیان از مقصد و ... بهترین مقصد برای شما مشخص شود. متخصصان مهاجرتی اقلیما می‌توانند شما را به بهترین نحو راهنمایی کنند؛ تنها کافیست با شماره 02191006550 تماس بگیرید.

برای دریافت ویزای تمکن مالی چه مدارکی باید ارائه کرد؟

اگر کشور مناسب برای اخذ ویزای تمکن مالی خود را انتخاب کرده‌اید، باید مدارک‌های گفته شده در بخش زیر را تهیه کرده و به سفارت کشور مربوطه تحویل دهید. لیست این مدارک عبارتند از:

  • ارائه گواهی معتبری درخصوص داشتن درآمد ماهانه ثابت و کافی.
  • ارائه اصل و ترجمه انگلیسی رسید حساب‌های بانکیِ‌ای که مربوط به درآمد است.
  • ارائه اصل و ترجمه انگلیسی فیش‌های بانکی جهت اعلام میزان سرمایه شما در بانک.
  • ارائه اصل و ترجمه انگلیسی مدارک مربوط به سوابق کاری و تحصیلی متقاضی، همسر و فرزندان.
  • ارائه ترجمه انگلیسی کارت ملی و تمامی صفحات شناسنامه متقاضی و همراهان.
  • ارائه ترجمه انگلیسی و اسکن کارت پایان‌خدمت (برای متقاضیان آقا).
  • ارائه ترجمه انگلیسی از سند ازدواج (در صورت وجود).
  • ارائه ترجمه انگلیسی سوءپیشنه متقاضی.
  • ارائه چند قطعه عکس که اخیرا گرفته شده باشد و با استانداردهای ویزای شنگن تطابق داشته باشد.
  • ارائه اصل و اسکن از تمامی صفحات پاسپورت (پاسپورت متقاضیان باید دارای اعتبار کافی باشد.)
  • ارائه اجاره‌خانه یا سند ملکی که در کشور مقصد خریده‌اید. (ارائه این مدرک برای بعضی از کشورها مورد نیاز است.)
  • ارائه انگیزه‌نامه‌ای که نشان دهد هدف شما از اخذ ویزای تمکن مالی و مهاجرت به کشور انتخابیتان چیست؟ (ارائه این مدرک برای بعضی از کشورها مورد نیاز است.)
  • ارائه مدرک زبان آلمانی حداقل سطح  A1 (تنها برای متقاضیان اخذ ویزای تمکن مالی اتریش)

 

توجه داشته باشید که گاه براساس کشور مقصدتان ممکن است برخی مدارک اضافی نیز از شما خواسته شود. از این رو بهتر است تا قبل از تحویل مدارک به سفارت با مشاوران مهاجرتی اقلیما تماس بگیرید.

 

مدت زمان اعتبار ویزای تمکن مالی چقدر است؟

مدت زمانی که ویزای تمکن مالی اعتبار دارد، بسته به کشور انتخابی شما گاها متفاوت خواهد بود. در اکثر کشورها ابتدا ویزای اقامت موقت یکساله صادر می‌شود و در طول این یکسال شرایط متقاضی بررسی می‌گردد. در صورتی که هنوز واجد شرایط باشد، می‌تواند ویزای خود را یکسال دیگر تمدید کند. بعد از گذشت دو سال (مجموعا دو سال)، متقاضیان واجد شرایط ویزای اقامت موقت سه ساله دریافت خواهند کرد.

اگر بعد از گذشت 5 سال، هنوز افراد واجد شرایط بودند، می‌توانند برای دریافت ویزای اقامت دائم کشور مقصد درخواست دهند. باتوجه به قوانین و شرایط کشور مقصد نیز می‌توان پس از گذشت 7 الی 10 سال شهروندی و تابعیت اروپایی دریافت کرد.

توجه داشته باشید که در صورت مراجعه به اداره مهاجرت کشور مقصد، سه فاکتور زیر مورد بررسی قرار خواهد گرفت و تنها در این صورت است که ویزای تمکن مالی شما مجددا تمدید خواهد شد و می‌توانید در کشور مقصد حضور یابید:

1. برخورداری از میزان تمکن مالی کافی براساس قوانین اداره مهاجرت کشور مربوطه؛ که نشان دهد شما هنوز توان مالی کافی برای گذران زندگیتان را در آنجا دارید.

2.  داشتن بیمه خدمات درمانی در کشور مقصد.

3. داشتن آدرسی معتبر جهت اعلام محل سکونت شما در کشور مقصد.

 

سوالات متداول

آیا ویزای تمکن مالی در نهایت منجر به اقامت دائم می‌شود؟

بله؛ با اخذ ویزای تمکن مالی می‌توانید پس از گذشت 5 سال چنانچه هنوز واجد شرایط باشید، ویزای اقامت موقت اروپا را دریافت کنید.

بهترین کشور برای گرفتن ویزای تمکن مالی کدام است؟

برای انتخاب بهترین کشور باید خواسته‌ها، شرایط، میزان بودجه مالی و ... شما بررسی گردد و براساس آن بهترین مقصد معرفی شود. اما در حالت کلی کشورهای پرتغال، فرانسه، یونان و اتریش از شرایط مطلوب‌تری برخوردارند.

شرایط کدام کشور برای اخذ ویزای تمکن مالی سخت‌تر است؟

کشور سوئیس؛ علت آن هم وجود قانون محدودیت سنی و سختگیری‌هایی است که در زمان صدور ویزا اعمال می‌شود.

 

سایت: https://eqlimagroup.com

شماره تماس: 02191006550

  • شقایق زرگر

ویزای انگلستان

شنبه, ۷ مرداد ۱۴۰۲، ۰۳:۳۹ ب.ظ

 

چند نوع ویزای انگلستان وجود دارد؟ چگونه می‌توان ویزای انگلستان را گرفت؟ ویزاهای کاری بلندمدت انگلستان برای چه تخصص‌هایی صادر می‌شوند؟ آیا امکان درخواست ویزای انگلستان به صورت مستقیم از سفارت وجود دارد؟ کدام کارگزاری وظیفه رسیدگی به امور مربوط به ویزای انگلستان را دارد؟ برای گرفتن ویزای خانوادگی انگلستان چه شرایطی باید داشته باشیم؟ ویزای انگلستان چقدر اعتبار دارد؟ چه شرایطی را باید داشته باشیم تا بتوانیم ویزای دانش آموزی انگلستان را بگیریم؟

انگلستان همواره از کشورهای قدرتمند جهان بوده و در اکثر برهه‌های تاریخی نقش فعالی در تغییر اوضاع جهان داشته است. در دهه‌های اخیر نیز این کشور موفق شده است که همچنان در لیست کشورهای قدرتمند جهان به لحاظ اقتصادی، اجتماعی، آموزشی، امنیتی و ... بماند. چنین کشور قدرتمندی هم اجازه‌ی ورود هر فردی را به کشور خود نمی‌دهد و سختگیری‌های خاصی را برای دادن اجازه‌ی ورود یا همان ویزای انگلستان اعمال می‌کند.

با توجه به اینکه ویزای انگلستان انواع مختلفی دارد و شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ هر یک از آنها متفاوت است، در این مقاله قصد داریم به بررسی کامل انواع این ویزا و نحوه گرفتن آن بپردازیم. تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

ویزای انگلستان

آشنایی با ویزای انگلستان و انواع آن

کشور انگلستان براساس هدف از سفر افراد به این کشور، نوع خاصی از ویزا را با مدت زمانی متفاوت صادر می‌کند و متقاضیان می‌توانند با دریافت آن، علاوه بر سفر و حضور در کشور انگلستان، در کشورهایی چون ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی نیز اقامت کنند. همانطور که گفتیم انگلستان همواره از قدرتمندترین کشورهای جهان بوده است و متقاضیانی هم که بتوانند ویزای این کشور را دریافت کنند، علاوه بر اینکه سابقه سفری قدرتمند خواهند داشت، برای اخذ ویزای سایر کشورها نیز مانند ویزای شنگن اروپا و یا ویزای کانادا، آمریکا و استرالیا و ... با مشکلات کمتری روبه رو خواهند شد و احتمال پذیرش درخواست ویزای خود را بالاتر خواهند برد.

در حالت کلی 4 دسته ویزا برای ورود به کشور انگلستان در نظر گرفته شده است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت یکی از آنها تقاضا دهند. این ویزاها عبارتند از:

  • ویزای توریستی انگلستان
  • ویزای خانوادگی انگلستان
  • ویزای کاری انگلستان
  • ویزای تحصیلی انگلستان

هر یک از این دسته‌بندی‌ها نیز ممکن است شامل چندین نوع ویزای دیگر شوند مانند ویزای سرمایه‌گذاری، ازدواج، ویزای تحقیق و پژوهش و ... . چنانچه قصد سفر به انگلستان را دارید، مطالعه این مقاله می‌تواند شما را در انتخاب و اخذ ویزای مورد نظر خود بسیار راهنمایی کند. تا انتهای مقاله همراه ما باشید.
ویزای انگلستان

  1. ویزای توریستی انگلستان:

یکی از انواع ویزای انگلستان، ویزای توریستی است که با هدف گشت و گذار در انگلستان، دیدار و ملاقات با خانواده و دوستان و یا شرکت در سمینارها و همایش‌های مختلف علمی و کاری صادر می‌شود. ویزای توریستی انگلستان مختص افرادی است که قصد سفر کوتاه‌مدت را به انگلستان دارند. برای اخذ این نوع ویزا، متقاضیان باید برنامه دقیقی از سفر خود را به صورت کامل شرح دهند و بگویند که با چه هدفی می‌خواهند وارد انگلستان شوند.

دلایل و برنامه سفر شما باید صادقانه بیان شود و عاری از هرگونه دروغ به آفیسر پرونده ارائه گردد. اگر دلایل شما بدون مشکل باشد و موفق به قانع کردن آفیسر شوید، ویزای انگلستان با اعتبار حداکثر شش ماهه و به صورت یکبار ورود و یا چندبار ورود صادر خواهد شد. اگر قصد سفر به انگلستان را دارید، بهتر است حداقل سه ماه قبل از شروع برنامه سفر خود، برای دریافت ویزای انگلستان درخواست دهید.

  1. ویزای خانوادگی انگلستان:

ویزای خانوادگی انگلستان برای افرادی صادر می‌شود که تابعیت یکی از کشورهای خارج از منطقه اقتصادی اروپا را دارند و می‌خواهند به مدت حداقل 6 ماه در انگلستان اقامت داشته و در کنار خانواده و یا همسر خود بمانند. اگر به صورت تخصصی‌تر بخواهیم این ویزا را بررسی کنیم، باید بگوییم که این ویزا برای افرادی زیر طراحی شده، صادر می‌شود:

  • متقاضیانی که می‌خواهند به خانواده‌ی خود پیوسته و درکنار آنها بمانند.
  • والدینی که می‌خواهند به فرزندان خود در انگلستان بپیوندند و مدتی را در کنار آنها بمانند.
  • افرادی که همسر و یا نامزد آنها در انگلستان ساکن است و می‌خواهند به او بپیوندند. (به ویزای ازدواج نیز معروف است.)
  • اگر یکی از اعضای خانواده‌ی شما در انگلستان ساکن باشد و بتواند شما را ساپورت و یا حمایت مالی کند. (لازم به ذکر است که فرد ساکن در انگلستان، می‌بایست دارای شهروندی و یا اقامت دائم انگلستان باشد.)

توجه داشته باشید که این دسته از افراد در صورتی که دارای شرایط خاصی باشند، می‌توانند اقامت دائم انگلستان را نیز دریافت کنند و برای همیشه در این کشور ساکن شوند.

علاوه بر اینکه باید واجد شرایط یکی از موارد گفته شده در قسمت بالایی باشید (یعنی علت سفرتان به انگلستان ملحق شدن به همسر، نامزد، خانواده و یا فرزند خود باشد)، برای اینکه درخواست ویزای شما پذیرفته شود نیز می‌بایست دارای شرایط زیر باشید:

  • متقاضی باید دارای حداقل 18 سال سن باشد.
  • باید بتوانید نسبت خانوادگی خود را با سایر افرادی که قصد پیوستن به آنها را دارید، اثبات کنید. در رابطه با دیدار با همسر نیز می‌بایست ازدواج شما در ایران (کشور مبدا) صورت گرفته باشد و نه در انگلستان.
  • متقاضی باید ثابت کند که پس از دریافت ویزای انگلستان، قصد دارد تا در کنار خانواده، فرزند و یا همسر خود زندگی کند.
  • آن شخصی که در انگلستان حصور دارد (خانواده، همسر و یا فرزندان)، باید دارای محلی مناسب برای زندگی در انگلستان باشند.
  • متقاضیانی که تقاضای اخذ ویزای انگلستان را دارند، نباید دارای هیچ گونه سابقه‌ی کیفری در کشور انگلستان و یا خارج از آن باشند.

 

  1. ویزای کاری انگلستان:

ویزای کاری، یکی از سخت‌ترین انواع ویزای انگلستان است که به چندین دسته تقسیم می‌شود. برای آشنایی بیشتر با هر یک از این نوع ویزاها، بخش زیر را مطالعه کنید:

  • ویزای نخبگان (TIER1):

یکی از ویزاهای بلندمدت کاری انگلستان، ویزای نخبگان (TIER1) است که به چهاردسته ویزا تقسیم بندی می‌شود. افراد  می‌توانند براساس استعداد خود، ویزای مناسب را تهیه کنند:

  • ویزای سرمایه‌گذاری  (Investor)
  • ویزای کارآفرینی  (Entrepreneur)
  • ویزای فارغ التحصیلان کارآفرین (Graduate Entrepreneur)
  • ویزای استعدادهای نخبه  و خاص (Exceptional Talent)  
  • ویزای متخصصان (TIER2):

نوع دیگری از ویزاهای بلندمدت کاری انگلستان (TIER2) یا ویزای متخصصان نامیده می‌شود و به افرادی که دارای مهارت‌های ویژه و خاصی هستند، تعلق می‌یابد. این نوع ویزا نیز براساس تخصص افراد به 4 دسته تقسیم‌بندی می‌شود:

  • ویزای مبلغان دینی  (Minister of Religion)
  • ویزای کار عمومی  (General)
  • ویزای ورزشکاری (Sportsperson)
  • ویزای انتقال داخل شرکتی (Intra-company Transfer)

 

  • ویزای نیروی خلاق، ورزشی و ...(TIER5):

ویزای (TIER5) نوعی ویزای موقت است و افرادی که در زمینه‌های ورزشی، باغبانی، کار فصلی، خیریه و ... فعالیت می‌کنند، می‌توانند برای اخذ این ویزا درخواست دهند.

  • ویزای گلوبال تلنت انگلیس:

این نوع ویزا که با نام Global Talent شناخته می‌شود، برای افرادی صادر می‌شود که دارای توانایی رهبری در بخش فرهنگ و هنری مانند: هنرهای بصری، معماری، ادبیات، موسیقی، تکنولوژی و نیز تحقیق و آموزش مانند حوزه‌های علوم انسانی، علوم پایه، پزشکی و ... هستند. مدت اعتبار این ویزا حداکثر 5 ساله می‌باشد.

 

  1. ویزای تحصیلی انگلستان:

اگر قصد مهاجرت به انگلستان را دارید، یکی از بهترین روش‌ها، اقدام از طریق تحصیل در این کشور است. ویزای تحصیلی انگلستان که به ویزایTier 4  نیز معروف است، به دو دسته‌ی دانش آموزی و دانشجویی تقسیم شده و براساس شرایط متقاضیان تغییر می‌کند.

  • ویزای دانش آموزی انگلستان:

دانش آموزان 4 الی 16 ساله که می‌خواهند برای تحصیل در مقاطع ابتدایی تا دبیرستان در انگلستان اقدام کنند، می‌توانند این نوع ویزای انگلستان را دریافت کنند. مدت اعتبار این نوع ویزا براساس سن متقاضی تغییر خواهد کرد؛ به طور مثال اگر سن دانش آموز کمتر از 16 سال باشد، مدت اعتبار ویزای تحصیلی او حداکثر 6 سال خواهد بود. اما اگر سن دانش آموز بین 16 الی 17 سال باشد، مدت اعتبار ویزای تحصیلی او نهایتا 3 سال خواهد بود.

  • ویزای دانشجویی انگلستان:

اگر سن متقاضی‌ای که می‌خواهد برای تحصیل در انگلستان اقدام کند، بیشتر از 16 سال تمام باشد و بخواهد در کالج و یا دانشگاه‌های این کشور مشغول به تحصیل شود، می‌تواند ویزای دانشجویی یا Student visa دریافت کند. مدت زمان اعتبار این ویزا بستگی به طول تحصیل متقاضی و حداکثر تا 5 سال خواهد بود. البته در مواردی که مقطع تحصیلی شما کمتر از کارشناسی باشد، اعتبار ویزا به حداکثر 2 سال کاهش خواهد یافت.

ویزای تحصیلی کوتاه‌مدت انگلستان: این نوع ویزا برای افرادی صادر می‌شود که قصد دارند در یک دوره‌ی آموزشی کوتاه‌مدت در کالج‌های انگلستان شرکت کنند و یا هدف آنها از ورود به انگلستان، یادگیری زبان انگلیسی باشد. در این حالت می‌توانند برای اخذ این نوع ویزا درخواست دهند. توجه داشته باشید که مدت اعتبار این نوع ویزا 6 الی حداکثر 11 ماهه خواهد بود و دارنده‌ی آن می‌بایست پیش از اتمام مدت ویزا به کشور خود بازگردد.

اگر می‌خواهید ویزای تحصیلی انگلستان را دریافت کنید، باید حداقل 6 ماه قبل از شروع دوره‌ی تحصیلی خود درخواست ویزا دهید. البته توجه داشته باشید که ابتدا باید نامه پذیرش تحصیلی‌ای معتبر از یکی از دانشگاه‌ها و یا موسسات آموزشی انگلستان که تابع سیستم امتیازبندی ویزا انگلیس (point based visas) است، را دریافت کنید و سپس درخواست ویزا دهید.

از مزایای مهاجرت به روش تحصیلی به انگلستان، این است که پس از پایان تحصیلات خود در این کشور و اخذ مدرک دانشگاهی خود، می‌توانید با پیدا کردن شغلی مرتبط در مهلت قانونی به شما داده شده، ویزای خود را به ویزای کاری تغییر دهید و در این کشور ساکن شوید.

نحوه گرفتن ویزای انگلستان

سفارت انگلستان در ایران تعطیل شده است و دیگر خدماتی را به متقاضیان ارائه نمی‌کند. به همین دلیل نیز متقاضیان باید برای انجام مراحل انگشت نگاری و یا گرفتن عکس بیومتریک و مصاحبه و ... به یکی از شعب سفارت انگلستان در ترکیه، ارمنستان و یا امارات متحده عربی مراجعه کنند. اما قبل از آن باید یکسری مراحل را طی کنند و درخواست ویزای خود را ثبت نهایی کنند. در این قسمت به بررسی این مراحل خواهیم پرداخت.

مراحل درخواست ویزای انگلستان عبارتند از:

  • ورود به سامانه رسمی سفارت انگلستان به نشانی visa-fees.homeoffice.gov.uk و ایجاد حساب کاربری
  • انتخاب کردن نوع ویزای انگلستان
  • تکمیل کردن فرم آنلاین درخواست ویزای انگلستان
  • گرفتن وقت سفارت انگلستان برای انگشت نگاری و عکس بیومتریک و ...
  • پرداخت هزینه درخواست ویزای انگلستان به صورت آنلاین و از طریق حساب بانکی بین‌المللی
  • مراجعه حضوری به سفارت در زمان مقرر شده جهت ارائه مدارک و انجام انگشت نگاری و بیومتریک

توجه داشته باشید که گرفتن ویزای انگلستان به همین سادگی نیست و باید تمامی مدارک و اسناد به شیوه مورد تقاضای سفارت ارائه گردد و فرم اینترنتی درخواست ویزا نیز به درستی تکمیل گردد. این فرم، فرمی تخصصی است و ممکن است بیشتر متقاضیان در زمان تکمیل آن با مشکل مواجه شوند. به همین دلیل هم پیشنهاد می‌کنیم که حتما از راهنمایی‌های افراد متخصص در این حوزه استفاده کنید.

داشتن ویزای انگلستان به همان اندازه که می‌تواند شانس شما را برای گرفتن ویزای سایر کشورها افزایش دهد، ریجکت شدن آن نیز می‌تواند در احتمال پذیرش درخواست شما، تاثیر بگذارد. از طرفی هزینه‌ی اخذ این ویزا نیز بالاست؛ پس بهتر است به هیچ وجه ریسک نکنید و با کارشناسان اقلیما تماس گرفته و از مشاوره‌ی رایگان ما استفاده کنید.

توریستی انگلستان

سوالات متداول

ویزای دانش آموزی انگلستان چقدر اعتبار دارد؟

باتوجه به سن متقاضی، مدت اعتبار این ویزا نیز تغییر می‌کند. برای متقاضیان کمتر از 16 سال، مدت اعتبار ویزای تحصیلی حداکثر 6 سال و برای دانش آموز بین 16 الی 17 سال، مدت اعتبار ویزای تحصیلی نهایتا 3 سال خواهد بود.

شرایط مورد نیاز برای گرفتن ویزای خانوادگی انگلستان چیست؟

برای گرفتن ویزای خانوادگی انگلستان متقاضی باید بیشتر از 18 سال سن داشته باشد و بتواند روابط خانوادگی خود را با فرد ساکن در انگلستان ثابت کند و نشان دهد که در کنار وی سکونت خواهد داشت. برای مشاهده لیست کامل شرایط، به مقاله بالا مراجعه کنید.

ویزای گلوبال تلنت انگلستان برای افراد مشغول در چه حوزه‌هایی صادر می‌شود؟

این نوع ویزا برای افراد دارای توانایی رهبری در بخش فرهنگ و هنری مانند: هنرهای بصری، معماری، ادبیات، موسیقی، تکنولوژی و نیز تحقیق و آموزش مانند حوزه‌های علوم انسانی، علوم پایه، پزشکی و افراد مبتکر و خلاق و نوآور صادر می‌شود.

 

سایت: https://eqlimagroup.com

شماره تماس: 02191006550

  • شقایق زرگر